check HURTIG FORSENDELSE (1-3 HVERDAGE)
check GRATIS FORSENDELSE TIL BUTIK*
check GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP OVER 499 KR.
Tilbage til hovedmenu
Х
Menu

Returnering og reklamation

Reklamation

Vi gør alt, hvad vi kan for at levere fejlfrie varer, men der kan undtagelsesvis opstå en situation, hvor du får brug for at ombytte din købte vare. Hvis du ved modtagelsen konstaterer, at en vare er fejlbehæftet eller fejlleveret, beder vi dig kontakte os på tlf. +45 27 61 20 00 eller på stof2000@stof2000.dk. Det er en stor hjælp, hvis du har dit ordrenummer og det pågældende varenummer klar ved henvendelse.

Du har også mulighed for at henvende dig i din lokale STOF 2000 butik – find din nærmeste butik her. Husk at medbringe din købsfaktura.


Fortrydelsesret

Har du fortrudt dit køb på www.stof2000.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dato, du modtager varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på – du kan læse mere om undtagelser til fortrydelsesretten her.

Ved afklippede varer fratrækkes 50 % i returgebyr.

Vi gør særligt opmærksom på, at stof, der er klippet i, ikke tages retur. Husk derfor at kigge varen grundigt igennem for eventuelle fejl, INDEN du klipper.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, har du mulighed for at benytte dig af vores landsdækkende bytte- og returservice. Alle varer købt online på www.stof2000.dk kan byttes eller returneres i en af vores 10 butikker. Husk at medbring din købsfaktura ved henvendelse i en fysisk butik.

Alternativt har du mulighed for at returnere din bestilling til www.stof2000.dk. I så fald skal du, for at gøre fortrydelsesretten gældende, ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan fortryde dit køb uden at angive nogen bestemt grund. Vi anbefaler, at du bruger denne standardfortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb.

Bemærk: Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Send venligst meddelelse om fortrydelse til følgende adresse og/eller e-mail:

STOF 2000
Rasmus Færchs Vej 23
7500 Holstebro
stof2000@stof2000.dk

For at vi nemt og hurtigt kan identificere varen, anbefaler vi, at du oplyser ordrenummeret i din meddelelse. Hvis ordrenummeret ikke er oplyst, kan det medføre forsinkelser og fejl.


Returnering

Hvis du fortryder dit køb, har du mulighed for at benytte dig af vores landsdækkende bytte- og returservice. Alle varer købt online på www.stof2000.dk kan byttes eller returneres i en af vores 10 butikker. Husk at medbringe din købsfaktura ved henvendelse i en fysisk butik.

Alternativ kan du vælge at tilbagelevere varerne til webshoppen på denne adresse:

STOF 2000
Rasmus Færchs vej 23
7500 Holstebro

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varer, og vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Sørg for at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Vi anbefaler derfor også, at du gemmer postkvittering samt evt. Track and Trace nummer.

Vi forventer, at du sender varerne retur hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt dit køb.

Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen og en udfyldt returformular, som du finder her.

Ved afklippede varer fratrækkes 50 % i returgebyr.

Vi gør særligt opmærksom på, at stof, der er klippet i, ikke tages retur. Husk derfor at kigge varen grundigt igennem for eventuelle fejl, INDEN du klipper.

Tilbagebetaling ved fortrydelse

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Det betyder, at hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne dog købsbeløbet.

I nedenstående tilfælde tilbagebetales leveringsomkostningerne IKKE:

  • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb
  • Hvis din ordre ikke bliver afhentet i den valgte pakkeshop rettidigt, og derefter automatisk bliver sendt retur til vores lager.

Tilbagebetalingen sker uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på stof2000@stof2000.dk eller tlf. +45 27 61 20 00. Telefonerne er åbne alle hverdage 10.00-14.00.