check HURTIG FORSENDELSE (1-3 HVERDAGE)
check GRATIS FORSENDELSE TIL BUTIK*
check GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP OVER 499 KR.
Tilbage til hovedmenu
Х
Menu
Hækling
Kast dig ud i en verden af hækling med smarte gratis hækleopskrifter.  På denne side finder du idéer til alt fra tasker og toppe til hæklet påskepynt, så du finder helt sikkert noget, der falder i din smag. Der er noget for enhver, uanset om du er i gang med at lære at hækle eller er øvet med en hæklenål. Vores samling af gratis hækleidéer bliver løbende opdateret.
Se alle Hækling
29 idéer
Stjerneguirlande
Hæklet guirlande lavet i lurex garn
Hæklet bogmærke
Hæklet i bomuldsgarn 8/4
Hårbøjle
Hårbøjle med fastmasker
Hæklet bumbag
Tasken er hæklet i bomuldsgarn 8/4
Har du brug for vejledning til dit projekt?
Besøg en af vores butikker her
Hæklet mobiltaske
Mobiltasken er hæklet i bomuldsgarn 8/4
Hæklet toiletpung
Hæklet i 2 tråde bomuldsgarn 8/4
Hæklet bolero
Bolero hæklet i STOF 2000 Bomuldsgarn Organic 8/4
Hæklet flaskeholder
Flaskeholder hæklet i STOF 2000 bomuldsgarn 8/4.
Hæklet rose
Rose hæklet i bomuldsgarn
Hæklet håndtaske
Trendy hæklet håndtaske i tubegarn.
Hæklet kanin
Kaninen er stoppet med bamsefyld
Hæklede nissehuer
Hæklede mini nissehuer til mus
Hæklet sæbepose
Sæbepose i natursnor
Hæklet net
Net perfekt til hverdagsbrug
Hæklet bluse med flæser
Opskriften er lavet i str. S
Hæklet firkantet top
Onesize
1 2

Hvad skal jeg hækle?

Du kan lave et væld af smarte DIY-projekter med garn og hæklenål, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Hos STOF 2000 har vi samlet gratis opskrifter på spændende hæklet idéer, så du nemt kan blive inspireret, uanset om du vil hækle tøj eller dekorationer til indretningen.  

Friske hækleidéer til garderoben og boligen 

Nogle gange trænger man til lidt fornyelse. Her kan du med fordel pifte dit klædeskab op med fine idéer til hækling såsom bluser og tasker, som har ekstra personlighed og charme, fordi de er hjemmelavede. Du kan også lave hæklet pynt til boligen. På den måde kan du hurtigt gøre et kedeligt hjørne hyggeligt ved at tilføje skønne hækleidéer såsom hæklede figurer eller hæklet opbevaring.

På denne side ser du gratis hækleopskrifter for begyndere og øvede. Gå på opdagelse lige her under Snup idéen, og find spændende hækleidéer, der passer til dit niveau og din smag.

Lær at hækle med gratis hækleopskrifter

Fastmasker, stangmasker og luftmasker… Hvad er forskellen egentlig? Hækling for begyndere kan virke indviklet, men når du har sat dig ind i det, går det som en leg. 

Vores gratis hækleopskrifter kan bruges af begyndere, fordi de forklarer relevante forkortelser, krav til størrelse på hæklenål og fremgangsmåden, så du er i gode hænder, når du går i gang med at lære at hækle.

Det kan være fristende at starte ud med et stort og spændende projekt, men et godt tip er at starte ud med enkle hækleidéer, som gør det nemmere for dig at komme godt i mål, mens du er i gang med at lære at hækle.

Kobl fra med fine hækleidéer

Der kan ske meget i hverdagen, så det er vigtigt at finde tid til at hygge sig og holde en pause. Her kan hækling være en fremragende måde at slappe af på, mens du lytter til en podcast eller ser din yndlingsserie.

Hækling er i sig selv hyggeligt, men du får også et spændende slutresultat ud af det. Der er noget specielt over at have hæklet en bluse, taske eller dekoration selv, som gør, at man sætter mere pris på den.

Leder du efter inspiration til dit næste projekt, kan du med fordel udforske vores udvalg af gratis opskrifter til hækling eller vores købe hækleopskrifter. Du kan bruge opskrifterne, som de er, eller lave dine egne tilpasninger, så de passer perfekt til dine ønsker og behov.

Pynt flot op med hæklet påskepynt

Vil du gerne skabe en hyggelig stemning til påskefrokosten, er hæklet påskepynt lige sagen. Her kan du dekorere påskebordet, troldegrene eller vindueskarmen med et væld af fine hæklede figurer såsom påskeæg og kaniner i forskellige farver efter dit valg. 

På denne side med gratis hækleopskrifter kan du finde inspiration til hæklet påskepynt, men også hækleidéer til andre årstider, så dit hjem kan blive klar til enhver højtid.

Find alt til dine hobbyprojekter hos STOF 2000

Vi byder kreative sjæle velkommen til en verden af opskrifter til et væld af spændende DIY-kreationer i vores digitale og gratis idéunivers Snup idéen. Her kan du nemt finde inspiration til dit næste projekt, uanset om du er vild med hækling, strik, syning eller andre hobbyprojekter såsom lav-selv-smykker.  

Hos STOF 2000 vil vi meget gerne se dine kreationer. Hold dig ikke tilbage fra at tagge @stof2000 på Facebook eller Instagram, når du deler dine DIY-projekter.


Notice: Undefined index: schedule_prices in /home/stomin/public_html/wp-content/themes/nomilktheme/footer.php on line 355