check HURTIG FORSENDELSE (1-3 HVERDAGE)
check GRATIS FORSENDELSE TIL BUTIK*
check GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP OVER 499 KR.
Tilbage til hovedmenu
Х
Menu
Højtider og sæsoner
Se alle Højtider og sæsoner
Højtider og sæsoner
I Danmark har vi mange hyggelige skikke og traditioner. På denne side har vi samlet en masse gratis opskrifter på alt fra fastelavnskostumer til julepynt, så du kan skabe unikke kreationer, der er med til at skabe den rette stemning. Du finder hele tiden nye idéer i vores digitale idéunivers, så kom gerne igen for at få inspiration til dit næste kreative projekt!
Se alle Højtider og sæsoner
139 idéer
Syet påskehøne
Påskehøne i tre størrelser
Pompon hare
Påskeharer i pompon
Patchworkæg
Fine patchworkæg til påske
Påskehare med rå kanter
Sød påskehare med flossede kanter
Har du brug for vejledning til dit projekt?
Besøg en af vores butikker her
Æg dekoreret med blomster
Plastik æg dekoreret med tørrede og pressede blomster
Æg dekoreret med marmoreringsfarve
Æg dekoreret med marmoreringseffekt
Akvarelblomster på æg
Mal forårsblomster på æg
Servietringe med macramé
Flotte servietringe knyttet med macramé snor
Broderet serviet
Brodér fint mønster på stofservietter
Papegøjetulipan af crepepapir
Tulipaner i crepepapir
Crepeblomster på fod
Farverige blomster i crepepapir.
Armbånd med bjergkrystal og rocaiperler
Lav fine armbånd med bjergkrystal og rocaiperler
Fevinger
Udklædning til fastelavn
Fastelavnsfigurer i hobbyfilt
Kat, tønde og krone til fastelavnsophæng
Syet juleklokke
Hyggelig og hjemmelavet julepynt.
Bestiklomme
Pynt til julebordet
1 2 9

Skab unik fastelavnspynt

Boller op, boller ned… Fastelavn er tiden til at spise lækre fastelavnsboller, klæde sig ud og dyste om at blive kattekonge og kattedronning ved at slå katten af tønden. Men hvad er en fastelavnsfest uden fastelavnspynt? Når det gælder lav-selv-fastelavnspynt, er der en masse muligheder. Her kan du for eksempel klippe masker ud i karton og dekorere dem med tusch og fjer eller lave fine filtfigurer med form som en kat eller en krone. Det er også en klassiker at dekorere fastelavnsris og stille dem på bordet eller i vinduet. Vi har et bredt udvalg af varer til fastelavn, så du kan lave præcis det DIY-fastelavnspynt, du har lyst til. 

Hvad kommer man på et fastelavnsris? Typisk pynter man fastelavnsris med fastelavnspynt såsom katte og masker i karton samt fjer og slik. Du bestemmer helt selv, hvordan det skal dekoreres. Du kan også pynte et fastelavnsris med for eksempel pomponer og serpentiner.

Lav et finurligt børnefastelavnskostume

Fastelavn er særligt børnenes højtid. Mange børnehaver og skoler holder fastelavnsfest, hvor børnene kommer i udklædning og slår katten af tønden. Der findes et væld af muligheder, når det drejer sig om udklædning til børn. Nogle børn kan lide klassiske børnefastelavnskostumer såsom konge, mariehøne og fe. Andre børn vil gerne klæde sig ud som deres yndlingskarakter fra en film eller serie.

Vil du gerne gøre fastelavn lidt mere speciel? Lav et DIY-fastelavnskostume! På den måde har du fuld kontrol over stofvalget og størrelsen, så det passer perfekt til dit barns ønsker og alder. Leder du efter inspiration til et børnefastelavnskostume, har vi gratis opskrifter på udklædning til børn, så du kan lave et finurligt fastelavnskostume, som dit barn vil elske.

Find idéer til påskepynt

Forår, friske farver og ferie. Når vi holder påske i Danmark, ser vi smukke påskeliljer og søde vintergækker blomstre frem, og dagene bliver længere og længere. Dertil byder denne højtid også på en række helligdage, så vi kan koble fra og være mere sammen med venner og familie. Du kan tilføje påskestemning til dit hjem med den sødeste påskepynt. Her er pastelfarver et sikkert hit, og du kan ikke gå galt i byen med en finurlig påskehare eller ved at hænge fine påskeæg op. Det vil også være flot med fint pynt til påskebordet, hvis du inviterer til påskefrokost.

Hvornår pynter vi op til påske? Du bestemmer helt selv, hvornår du finder dit påskepynt frem. Påsken begynder påskesøndag og slutter anden påskedag, så det er et fint tidspunkt at pynte op i denne periode. Vil du gerne hygge dig med et kreativt projekt, så er hjemmelavet påskepynt lige sagen. Hos STOF 2000 finder du et fint udvalg af gratis opskrifter til påske. Her giver vi dig et let overblik over, hvordan du gør, og hvilke materialer vi anbefaler til DIY-projektet. Du kan også gå på opdagelse i vores brede udvalg af varer til påske for at finde materialer til at lave påskepynt.

Flot bordpynt til konfirmation

Det er en stor dag i et ungt menneskes liv. Når man konfirmeres, træder man ind i de voksnes rækker, og det fejres ofte med et brag af en fest sammen med venner og familie og betænksomme gaver til konfirmandenOfte ligger der meget forberedelse bag den store dag. Der er gjort en masse tanker om alt fra tøjet og håret til maden og musikken, så hvorfor ikke gå all in, nu hvor vi er i gang?

Skab personlig og hjemmelavet bordpynt til konfirmationen! Det er noget af det første, gæsterne ser, når de ankommer til konfirmationsfesten. Hvor skal de sidde? Her kan man lave unikke bordkort, der matcher temaet for dagen. Det kan være, at konfirmanden har en forkærlighed for en bestemt farve, eller at vedkommende gerne vil inddrage en af sine fritidsinteresser såsom fodbold, heste eller guitar i festens pynt. Når du selv laver bordpynt til konfirmationen, har du rig mulighed for at personalisere, hvordan det hele ser ud, så dagen bliver endnu mere speciel. Hos STOF 2000 finder du et væld af hobbyartikler, så du kan lave den perfekte bordpynt til konfirmation.

Lav (u)hyggelig halloweenpynt

Det kan være sjovt at blive skræmt. Halloween sætter fokus på det mørke såsom spøgelser og hekse, men hyggen er stadig i centrum. Hold dig derfor ikke tilbage fra at invitere dine venner og familie til halloweenfest med halloweenting såsom spindelvæv, kostumer og hjemmelavet halloweenpynt, der giver gåsehud. Vi har et skræmmende udvalg af gratis opskrifter til halloween. Der er alt fra kreative udklædninger til uhyggelig halloweenpynt. Du kan gå på opdagelse i vores sortiment af varer til halloween for at finde alt, du har brug for til at skabe rette stemning til din halloweenfest.

Hvornår begynder man at pynte op til halloween? Du kan sætte dit pynt til halloween frem, når du vil, men oktober er den primære måned for at fejre højtiden. Det hele kulminerer d. 31. oktober, hvor børn med halloweenkostumer går fra dør til dør og spørger om slik. 

Spred julestemning med hjemmelavet julepynt

Det er nok en af de mest magiske tider på året. Julen er hjerternes fest, hvor vi samles med dem, vi har kær, spiser god mad og nyder hinandens selskab. Uanset om du begynder nedtællingen til jul i oktober, november eller december, så er julepynt en væsentlig del af at komme i julestemning. Og vil du gøre det ekstra hyggeligt? Så kan du sætte dig ned alene eller sammen med venner og familie og lave julepynt selv. 

Hjemmelavet julepynt har sin helt specielle charme. Når du laver julepynten selv, bliver den mere personlig og nostalgisk. Derfor kan du mindes tidligere julefejringer, når du finder kassen med julepynt frem igen til næste år og ser dit fine hjemmelavede julepynt. Hvordan kan man lave julepynt? Der findes et væld af hyggelige juleprojekter, så det handler bare om at bestemme, hvad du går efter. Skal det være en sød julesok? Eller vil du dekorere julekugler? Vi har en masse gratis opskrifter på hjemmelavet julepynt, så du kan være sikker på at finde en idé, du kan lide.  

Julepynt kan gøre ethvert hjørne i hjemmet mere charmerende. Du kan for eksempel pifte vindueskarmen op med stjerner, placere en drillenisse på reolen eller dekorere juletræet med en klassisk flagranke. Det er endnu hyggeligere, når du sætter julepynten op med familien, så det bliver en fælles opgave. Uanset hvilken slags julepynt du vil lave, har vi et stort udvalg af varer til jul, som du kan gå på opdagelse i.