check HURTIG FORSENDELSE (1-3 HVERDAGE)
check GRATIS FORSENDELSE TIL BUTIK*
check GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP OVER 499 KR.
Tilbage til hovedmenu
Х
Menu

Om STOF 2000

Velkommen til STOF 2000 – et kreativt stof- og hobbyunivers

STOF 2000 er en kæde af hobby- og stofbutikker i Danmark. Selvom vi hedder STOF 2000, forhandler vi dog ikke kun stof, men også et stort udvalg af andre hobbyprodukter inden for bl.a. boligindretning, papirhobby, festartikler, håndarbejde, kunst og meget mere. Så uanset om du jagter pynt til boligen, du selv kan lave, om du holder af at sy og strikke, elsker at klippe og klistre eller mangler pynt til festen, finder du det hos os.

Vores ambition er dog ikke kun at sælge sy- og hobbyprodukter, men også at inspirere og levere kreative ideer og inspiration til dig i tråd med tidens trends, samtidig med at vi er en kompetent sparringspartner på dine sy- og hobbyprojekter.

10 fysiske butikker

I 1985 åbnede STOF 2000 sin første butik og er siden vokset til en butikskæde med webshop og 10 butikker fordelt over landet.

I butikkerne finder du masser af varer og inspiration til forskellige kreative projekter håndplukket fra sæsonens bedste trends og højtider. Vores dygtige og faguddannede personale står selvfølgelig klar til at vejlede og hjælpe dig – uanset om du har spørgsmål til produkterne eller har brug for hjælp og sparring i forbindelse med et sy- eller hobbyprojekt. Find en STOF 2000 butik nær dig her.

Kreative workshops for alle

Vores STOF 2000 butikker er altså ikke bare butikker, hvor du kun kan købe varer. Det er i lige så høj grad et kreativt hus, hvor du kan komme og være kreativ med fx veninderne og få kvalificeret hjælp til dine hobbyprojekter. Derfor afholder vi i vores butikker ofte kreative workshops. Til disse workshops kan du få hjælp og inspiration til dine egne sy- og hobbyprojekter, hvad enten du er ny eller øvet i kreativitetens verden. Læs mere om vores workshops her.

Webshop

Udover vores fysiske STOF 2000 butikker har vi også en STOF 2000 webshop her på hjemmesiden, hvor du finder et væld af kreative produkter – både inden for sy- og hobbyverdenen. Vi har ikke mindre end 20.000 varer til forskellige kreative projekter, så finder du ikke det, du leder efter i vores butikker, har vi det med stor sandsynlighed i vores webshop. Spørg endelig vores personale i butikkerne – de hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige og bestille det hjem. Du kan selvfølgelig også selv handle i vores webshop, som altid har åben.

Bestil for minimum 100 kr. online – gratis afhentning i butik

Bestiller du en vare online, kan du både få den sendt direkte hjem til din adresse, eller du kan vælge at hente den i en af vores 10 fysiske butikker. Henter du den i en af vores butikker, er der fragtfri levering til butikken for køb af minimum 100 kr. Læs mere om fragt og levering her.

Snup idéen

Hos STOF 2000 elsker vi at inspirere til kreative idéer og projekter. Derfor finder du på vores hjemmeside et kæmpe idéunivers, som vi kalder ”Snup idéen”. Under Snup idéen finder du masser af gratis idéer til en bred vifte af sy- og hobbyprojekter, som du nemt kan snuppe og lave selv. Alle idéerne har vejledninger, så de er nemme at gå til, og vi tilføjer løbende nye idéer. Gå til vores idéunivers Snup idéen her.

Landsdækkende bytte- og returservice

Alle varer, uanset om de er købt via vores webshop eller i vores fysiske butikker, kan byttes i alle vores 10 butikker i hele landet. Dermed slipper du for selv at skulle sende varerne tilbage, hvis du har købt dem online. Varer købt online kan selvfølgelig også sendes retur til os. Læs mere om returnering her.

STOF 2000 på de sociale medier

STOF 2000 er også aktiv på en række sociale medier. Følg os på både FacebookInstagram og Pinterest, hvor vi bl.a. deler inspiration til nye, spændende sy- og hobbyprojekter, deler gode tilbud og afholder konkurrencer.

Autoriseret forhandler af Husqvarna Viking, PFAFF og Singer

STOF 2000 er autoriseret forhandler af symaskinemærkerne Husqvarna Viking, PFAFF og Singer. Køber du din symaskine hos os, får du altid kvalificeret og professionel vejledning samt gratis undervisning af vores symaskineekspert til at komme godt i gang med din nye symaskine. Se hvornår du kan møde symaskineeksperten i din lokale STOF 2000 butik her