check HURTIG FORSENDELSE (1-3 HVERDAGE)
check GRATIS FORSENDELSE TIL BUTIK*
check GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP OVER 499 KR.
Tilbage til hovedmenu
Х
Menu
Snup idéen
Under Snup Idéen kan du få inspiration til en masse forskellige kreative projekter. Det kan være alt fra DIY-idéer til syning, strik og hækling til et væld af andre hobbyprojekter såsom lav-selv-smykker og dekorationer. Alle idéerne er helt gratis, så de er lige til at gå i gang med. Til hver idé har vi tilføjet opskriften eller vejledningen som PDF, så du har rig mulighed for at gemme den. For at hjælpe dig har vi under hver idé tilføjet de varer, der er blevet brugt til at lave idéen. Snup idéen bliver løbende opdateret med nye spændende og gratis opskrifter.
Se alle Snup idéen
368 idéer
Hæklet bogmærke
Hæklet i bomuldsgarn 8/4
Sweater med snoninger
Opskriften er lavet i str. S-L
Hårbøjle
Hårbøjle med fastmasker
Ledningsholder
Nem syet ledningsholder
Har du brug for vejledning til dit projekt?
Besøg en af vores butikker her
Sæbe af shea med vanilje og morgenfruer
Lav sæbe med shea råsæbe
Sæbe med farvede tern
Lav selv sæbe med tern i flere farver
Sæbe med tone i tone farver
Lav selv sæbe, der støbes tone i tone
Hjemmelavet sæbe med relief motiv
Lav selv sæbe med relief teknik
Hjemmelavet sæbe af shea med lavendel
Lav sæbe med shea råsæbe
Syet bogomslag
Omslag i stof til skolebøger
Strikkede vanter
Opskriften er lavet i str. S/M og M/L
Vest i glatstrik
Opskriften er lavet i str. S-XL
Strikket Mary hue
Opskriften er one size
Vest med strukturmønster
Opskriften er lavet i str. XS-XL
Vest med slids
Opskriften er lavet i str. XS-XXL
Penalhus
Penalhus til opbevaring af skriveredskaber
1 2 24

EN VERDEN AF GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER

Det er godt at kunne koble af efter en lang dag, og en fremragende måde at stresse af er at udfolde sig kreativt. Her er at strikke ingen undtagelse.

Hos STOF 2000 har vi et væld af gratis strikkeopskrifter, så du nemt kan komme i gang med dit næste strikkeprojekt, uanset om du gerne vil lave fine pyntefigurer til boligen eller en skøn sweater til garderoben. 

Blandt vores gratis strikkeopskrifter til damer finder du en masse fine projekter, som du kan friske din garderobe op med eller strikke som en hjemmelavet gave til én, du har kær. Vores gratis strikkeopskrifter til damer findes i forskellige størrelser. Du kan se garnforbruget for hver størrelse, når du klikker dig ind på den specifikke strikkeopskrift. 

Når du går på opdagelse blandt vores gratis strikkeopskrifter, kan du spotte fine designs til alle årstider og strik til årets højtider. Vores gratis strikkeopskrifter har forskellige sværhedsgrader, så der er noget for enhver. Er du derfor nybegynder, hjælper vores nemme strikkeopskrifter dig på vej, så du kan lære at strikke.

KOM GODT I GANG MED GRATIS HÆKLEOPSKRIFTER

At hækle er en fin måde at få et pusterum fra hverdagens travlhed, hvor du kan slappe af og fordybe dig. Mangler du idéer til dit næste hækleprojekt, er du kommet til det rette sted, fordi under snup idéen har vi fine gratis hækleopskrifter på alt fra bluser og tasker til accessoires og boligpynt. 

Er du vild med en idé blandt vores gratis hækleopskrifter, kan du nemt se, hvilket garn der er blevet brugt, men du kan også vælge garn i en anden farve. På den måde kan du let sætte dit eget præg på hækleprojektet.

SLIP KREATIVITETEN LØS MED ET VÆLD AF SYOPSKRIFTER

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du har en symaskine og stof ved hånden. Du kan finde inspiration blandt vores mange gratis syopskrifter, som guider dig, så du let kan komme i gang med dit næste syprojekt.

Udover vores digitale syopskrifter tilbyder vi fysiske symønstre, som du ikke skal printe før brug. Uanset om du bruger vores digitale eller fysiske opskrifter, kan du følge dem til punkt og prikke, eller du kan vælge at justere dem, så de passer perfekt til dine ønsker og behov. Valget er op til dig.

SYNING FOR BEGYNDERE

Det er spændende at begynde på en ny hobby. Vil du lære at sy, finder du under snup idéen en masse kreative idéer til syning for begyndere. Her er der gratis sy opskrifter på alt fra modetøj og accessoires til boliginteriør og legetøj.

Du kan også deltage i vores syværksteder, som bliver afholdt i vores fysiske butikker rundt i landet. Her kan du få hjælp og inspiration til at lære at sy fine projekter. Du er velkommen, uanset om du er nybegynder eller en garvet veteran ved symaskinen.

FIND INSPIRATION TIL LAV-SELV-SMYKKER

Uanset anledningen kan du ikke gå galt i byen med et par flotte smykker. De kan pifte hverdagen lidt op og gøre ethvert look til festlige lejligheder endnu mere specielt. 

Har du en forkærlighed for halskæder, øreringe eller armbånd, kan du med fordel lave dine egne smykker, så du kan bestemme helt præcist, hvordan de skal se ud. Det er både nemt og hyggeligt at lave smykker selv, og det giver ekstra charme, at de er hjemmelavede.

Vil du gerne have fine unikke smykker, finder du under snup idéen gratis opskrifter på lav-selv-smykker, så du kan komme godt i gang.