check HURTIG FORSENDELSE (1-3 HVERDAGE)
check GRATIS FORSENDELSE TIL BUTIK*
check GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP OVER 499 KR.
Tilbage til hovedmenu
Х
Menu
Syning
Bliv inspireret til dit næste syprojekt med et væld af spændende syidéer - alt fra gratis symønstre til børn og voksne til hjemmesyede tasker og boligpynt.  Når du klikker på vores syopskrifter, kan du se, hvilke materialer der er blevet anvendt, og du kan downloade opskriften som PDF, så du nemt kan gemme den til, når du skal bruge den.  Der kommer nye syidéer løbende. Derfor kan du med fordel vende tilbage til vores idéunivers for at holde dig opdateret med de seneste trends.
Se alle Syning
176 idéer
Pude med tern
Ternet pude i dine yndlingsfarver
Syet minitaske
Fin håndtaske med snørre
Scrunchie med blondekant
Syet scrunchie med fin blonde
Scrunchie med fin kant
Syet scrunchie med kantdetalje
Har du brug for vejledning til dit projekt?
Besøg en af vores butikker her
Pude med smalle striber
Pude med smalle striber af bomuldsvelour
Pude med rektangler
Pude i forskellige metervarer og farver
Opbevaringspung
Pung med punch needle broderi
Pude med flæse
Der er brugt en monteringspude i 45 x 45 cm.
Syet påskehøne
Påskehøne i tre størrelser
Påskehare med rå kanter
Sød påskehare med flossede kanter
Mønstervægte
Pyramideformet mønstervægte med tyngde
Hjerteformet mulepose
Sy din egen hjerteformet mulepose
Fevinger
Udklædning til fastelavn
Fastelavnsfigurer i hobbyfilt
Kat, tønde og krone til fastelavnsophæng
Syet juleklokke
Hyggelig og hjemmelavet julepynt.
Pudebetræk med konvolutlukning
Lav fine pyntepuder til hjemmet
1 2 12

Få idéer til, hvad man kan sy

Der er en verden af muligheder, når du har en symaskine, stof og sytråd ved hånden. Leder du efter inspiration til dit næste syprojekt, har vi hos STOF 2000 samlet en masse gratis syopskrifter, så du kan komme godt i gang – uanset om du vil lave modetøj, boligdekorationer eller hjemmesyede tasker.

Pift garderoben op med fine syopskrifter

Forandring fryder. Hold dig derfor ikke tilbage fra at friske klædeskabet op med hjemmesyet tøj, som har ekstra charme og personlighed, fordi du har lavet det selv. Du kan følge vores gratis syopskrifter eller købe symønstre, som de er, eller du kan lave justeringer, så de passer perfekt til din smag og behov.  

Vi har et stort sortiment af metervarer til beklædning, som du kan vælge fra, når du giver dig i kast med de forskellige syidéer. Et godt tip er at vaske stoffet inden syning, fordi mange kvaliteter kan krympe en smule i vask. På den måde undgår du, at dit hjemmesyede tøj ikke passer som forventet efter en tur i vaskemaskinen. 

Find gratis symønstre til børn

Du kan lave de sødeste syprojekter til børn, som de små vil elske. Vi har syopskrifter på børnetøj, som du kan glæde dine børn eller børnebørn med til fødselsdag, jul eller bare for hyggens skyld.

Børn vokser hurtigt, så her er syning smart, fordi du kan tilpasse tøjet til dit barns størrelse. Vores gratis symønstre til børn kan laves til forskellige aldre, hvilket du kan læse mere om ved at klikke på den specifikke syopskrift, du er interesseret i. Udover børnetøj inkluderer vores gratis symønstre til børn også legetøj og pynt til børneværelset. På den måde kan du gøre dit barns hverdag lidt mere eventyrligt med en symaskine ved din side.

En stor fordel ved at sy selv er, at du kan bestemme præcis, hvordan dit DIY-projekt skal se ud. Her vil dit barn garanteret være vild med at vælge, hvilket stof skal bruges. Hos STOF 2000 har vi et fint udvalg af børnestof, så du kan være sikker på at finde noget, som dit barn kan lide.

Friske syidéer til boligen

Ude godt, men hjemme bedst. Efter en lang dag fortjener du at komme hjem og slappe af i hyggelige omgivelser, som du er vild med. Trænger din bolig til lidt fornyelse, kan du hurtigt give dit hjem et friskt pust med eksempelvis et par puder eller tæpper. Vil du gerne pifte indretningen lidt op, har vi et fint sortiment af syopskrifter til boligen, som du kan give dig i kast med.

Under Snup idéen finder du også smarte syidéer på pynt, som kan give ethvert hjem lidt ekstra charme. Leder du derfor et nyt syprojekt, så er dekorationer til hjemmet en fremragende idé.

Lav skønne hjemmesyede tasker

En flot og funktionel taske er et musthave. Når du skal ud af døren, har du brug for en smart taske, så du let kan have dine vigtige ejendele med dig, når du skal på arbejde, i skole, shoppe eller gå en tur. Her kan du ikke gå galt i byen med hjemmesyede tasker. I vores samling af syopskrifter, finder du en masse spændende sy-selv-tasker, som passer til enhver lejlighed. 

Uanset om du laver en sy-selv-shopper, en strandtaske eller en skuldertaske, kan du selv bestemme, hvordan den hjemmelavede taske skal se ud, så den passer perfekt til din stil og dine behov. 

Spændende syning til højtider

Det skønne ved DIY-projekter er, at du laver noget unikt, som kun du har. Dine kreationer får ekstra personlighed og charme, og det er lige sagen, når det gælder pynt til højtider.

Blandt vores syidéer til højtider finder du fine og finurlige designs, der skaber en hyggelig stemning – uanset om det er syning til jul, påske eller halloween. Tag et kig i vores syopskrifter, og find et væld af skønne syidéer, der kan gøre dit hjem klar til enhver højtid.

Kom godt i gang med at lære at sy

Hvor skal man starte? Syning for begyndere kan virke kompliceret, men når du kommer godt i gang, giver det meget mere mening. Når du er nybegynder, er det en god idé at starte med et enkelt og overskueligt projekt. I vores udvalg af syopskrifter finder du noget til forskellige sværhedsgrader, så der er sikkert noget, der passer til dit niveau. 

Vil du gerne lære at sy, tilbyder vi syværksteder i vores fysiske butikker, hvor du kan få hjælp og inspiration til dine syidéer. Der er plads til syning for begyndere og øvede, så hold dig endelig ikke tilbage.

Slip fantasien løs hos STOF 2000

Der sker meget i hverdagen, så det er relevant at stoppe op og tage en pause. Her kan kreativt håndarbejde være en fremragende måde at koble af, mens du lytter til en podcast eller ser en TV-serie. 

I vores digitale idéunivers Snup idéen finder du gratis opskrifter til syning, strik, hækling og andre hobbyprojekter, så du let kan finde inspiration til din næste DIY-kreation. Gå på opdagelse i Snup idéen, og spot dit næste projekt!