check HURTIG FORSENDELSE (1-3 HVERDAGE)
check GRATIS FORSENDELSE TIL BUTIK*
check GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP OVER 499 KR.
Tilbage til hovedmenu
Х
Menu
Strik
Leder du efter inspiration til et strikkeprojekt, så er du kommet til det rette sted. Her finder du vores samling af gratis strikkeopskrifter til børn og voksne, så du kan komme i gang med at strikke dine næste kreationer i løbet af ingen tid. Når du klikker på en strikkeopskrift, kan du se, hvilke materialer der er blevet brugt, og du kan downloade opskriften som PDF.  Vores digitale idéunivers Snup idéen bliver opdateret løbende, så kom gerne igen, hvis du vil holde dig opdateret med de seneste trends.
Se alle Strik
103 idéer
Strikket mulepose
Strikket mulepose med hæklet hank
Scrunchie i dobbelt perlestrik
Nem strikket scrunchie i dobbelt perlestrik
Scrunchie i perlestrik
Nem strikket scrunchie i perlestrik
Scrunchie i retstrik
Nem strikket scrunchie i retstrik
Har du brug for vejledning til dit projekt?
Besøg en af vores butikker her
Påskekylling til ophæng
Strikket og filtet påskekylling
Skuldertaske med kæde
Fin skuldertaske med guldkæde
Strikket meleret sweater
Opskriften er lavet i str. 34/36-50/52
Strikket multifarvet t-shirt
Opskriften er onesize.
Hue med snoet mønster
Strikket hue til voksne
Hue med dødningehoved
Opskriften er lavet i str. 4/6 år, 8/10 år og 10/12 år.
Stribet sweater
Opskriften er lavet i str. XS-XL
Strikvest med åben side
Opskriften er lavet i str. S-L
Multifarvet benvarmere
Strikket multifarvet benvarmere
Benvarmere
Strikket benvarmere
Filtet nissehue
Strikket rød nissehue
Strikket sutsko
Sutsko i str. 0-6, 6-9 og 9-12 mdr.
1 2 7

Kom godt i gang med nemme strikkeopskrifter

Det kan virke indviklet at lære at strikke, og derfor er det en god idé at begynde med nemme strikkeopskrifter for at gøre det så overskueligt som muligt. Vi byder på et fint udvalg af gratis strikkeopskrifter til begyndere, så du kan få en god start på dit strikkeeventyr.

Når du gerne vil lære at strikke, har du brug for de rette materialer. Vi har et stort sortiment af garn i forskellige kvaliteter og farver, som du kan strikke de fineste kreationer med. Når du klikker ind på vores gratis strikkeopskrifter, kan du se, hvilken slags garn vi anbefaler til de forskellige projekter. Hos STOF 2000 finder du også strikkepinde, rundpinde og andet strikketilbehør, så du kan få fat i alt, du har brug for, når det gælder strik.

Hvad skal jeg strikke?

Der er et væld af muligheder, når det gælder strik. Hos STOF 2000 har vi samlet en masse gratis strikkeopskrifter til børn og voksne, som du kan bruge som inspiration til dit næste strikkeprojekt. Vi har nemme strikkeopskrifter for nybegyndere og idéer til de mere øvede, så der er noget for enhver.

Opdag gratis strikkeopskrifter til damer

Glem alt om tøjkrise. Trænger din garderobe til et friskt pust, kan du med fordel strikke fint tøj, som du vil elske at have på. 

Under Snup idéen finder du et skønt udvalg af gratis opskrifter på strik til voksne, som inkluderer alt fra strikkede cardigans og sweaters til veste og bluser. Du kan læse mere om størrelse og garnforbrug ved at klikke på den specifikke strikkeopskrift, som du er interesseret i. Udover vores gratis strikkeopskrifter til damer har vi også fysiske strikkeopskrifter, som du kan købe. Her finder du strik til enhver anledning.

Sæt prikken over i’et med accessoires i strik

Accessories kan pifte ethvert look op, og her er strikkede accessoires ingen undtagelse. Når du laver dine accessoires selv, får de et ekstra strejf personlighed og charme, og hvem kan ikke lide det?

Hos STOF 2000 kan du gå på opdagelse i et fint udvalg af gratis opskrifter på strikket tilbehør såsom strikkede tørklæder, benvarmere, scrunchies og huer. Mangler du eksempelvis et par lækre hyggesokker, finder du også en gratis opskrift på sokker. Der er derfor strik for enhver smag i vores digitale idéunivers. Er du nybegynder og vil lære at strikke, er accessoires et godt sted at starte, inden du begynder at lave større strikkeprojekter.

Find gratis strikkeopskrifter til børn

Der er noget specielt ved at lave søde strikkeprojekter til børn og børnebørn. Leder du efter strik til børn, er du kommet til det rette sted, fordi vores gratis strikkeopskrifter til børn inkluderer alt fra bluser og kjoler til overalls og sutsko. Idéerne fungerer fremragende som en fin overraskelse til fødselsdagen, men du kan også inkludere barnet i processen, så de kan vælge garn i deres yndlingsfarver. 

Børn vokser hurtigt, så det er relevant at lave dit strikkeprojekt i en størrelse, der passer barnets alder. Vores gratis strikkeopskrifter til børn findes i forskellige størrelser, som du kan læse mere om, når du klikker på de forskellige strikkeprojekter i vores digitale idéunivers.

Skønne strikkede karklude

Hvem siger, at strik kun hører til om vinteren? Strikkede karklude er praktiske hele året rundt. I dagligdagen bliver der som regel spildt noget i ny og næ, og her kan du bruge en strikket karklud til at holde hjemmet pænt og rent. Efter brug kan du vaske dine strikkede karklude og anvende dem igen og igen. 

Derudover er strikkede karklude et fint strikkeprojekt for begyndere, fordi de er enkle og hurtige at lave. Er du derfor i gang med at lære at strikke, kan du med fordel overveje at lave en strikket karklud. I vores digitale idéunivers finder du opskrifter på strikkede karklude i forskellige designs, så du kan vælge din favorit.

Festlig og finurlig strik til højtider

Uanset om det er halloween, påske eller jul, er den rette pynt essentiel. I vores gratis idéunivers finder du skønne strikkeopskrifter til højtider, som kan skabe en hyggelig stemning.

Du kan pynte op med strikket pynt til borddækningen, i vindueskarmen eller i en buket troldegrene, så du har mange muligheder for at inkludere strik, når du gør klar til højtiderne. Blandt vores strikkeidéer til højtider finder du forskellige nemme strikkeopskrifter for nybegyndere, så er du i gang med at lære at strikke, har vi nogle gode projekter for dig.

En verden af hobbyprojekter

Hverdagen kan være hektisk. Derfor er det smart at have en hobby at hygge sig med efter en lang dag med mange indtryk. Hos STOF 2000 finder du et stort sortiment af materialer, som gør dig klar til at hoppe ud i ethvert hobbyprojekt. I vores digitale idéunivers Snup idéen har vi samlet gratis strikkeopskrifter til børn og voksne, så du nemt kan lade dig inspirere og begynde dit næste DIY-projekt. 

Snup idéen byder også på gratis syopskrifter, hækleidéer og guides til andre hobbyprojekter, som du kan bruge til at udfolde dig kreativt. Udforsk de mange gratis opskrifter under Snup idéen, og find inspiration til din næste kreation.

Køb for 400,00 kr. og modtag en gratis gave
Knappenål hirsch. Hard steel, L: 34 mm, 1 stk.

Vi er i gavehumør 🤩

Få en gratis æske knappenåle til en værdi af 74,95 kr. med i din ordre, når du shopper for min. 400 kr.
Obs. Tilføj varen til din indkøbskurv via denne pop-up, og derefter bliver den gratis på din ordre.

Tilbuddet udløber søndag d. 4/6-2023 kl. 23.59.