SIKKER BETALING


 

Hos os løber du ingen risiko ved at betale via kreditkort. Betaling foregår via en krypteret SSL forbindelse, der sikrer, at dine kreditkortoplysninger kun bliver brugt i forbindelse med den igangværende transaktion.

Alle priser i vores webshop er angivet i danske kroner og inkl. moms.

Beløbet hæves først på dit kort når varerne afsendes fra vores lager, og vi kan aldrig trække et højere beløb end det, du har godkendt ved købet. Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort.

 

DU KAN BETALE MED FØLGENDE KREDITKORT:

Dankort/VISA-Dankort

MasterCard

VISA

MobilePay

 

Kreditkortoplysningerne formidles direkte til PBS af DiBS A/S, der er en certificeret betalingsformidler. Det vil sige, at vi hos STOF 2000 ikke ser eller kommer til at se dine kortoplysninger, da denne del af handlen udelukkende håndteres af DIBS A/S. Dine kreditkortoplysninger bliver naturligvis ikke blive gemt.

Det er desværre ikke muligt at betale med gavekort eller tilgodebevis i webshoppen – her henviser vi til din lokale STOF 2000 butik.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at afgive en bestilling på www.stof2000.dk, kan vi kontaktes på stof2000@stof2000.dk eller tlf. +45 27 61 20 00 alle hverdage 9.00-15.00.