Kataloger

 

Find masser af inspiration og idéer til kreative projekter i vores digitale STOF 2000 kataloger. Du kan lade dig inspirere af sæsonens bedste tøj-styles og print, de nyeste trends indenfor hjem og bolig eller gå på opdagelse i vores store univers af kreative aktiviteter for børn og voksne. Har du spørgsmål eller brug for gode råd, så kig forbi din lokale STOF 2000 butik, hvor vi står klar at at vejlede dig.

 

Tid til fornyelse

Pift stuen op med smarte pude-designs eller giv børneværelset et make-over. Du finder også inspiration til tøj, tasker og meget mere. 

Smart på job og hjemme

DIY tasker i spændende materialer, lækre tekstiler og moderigtige styles til både det klassiske, formelle look og en mere casual og afslappet stil.  

DIY med skum

Find inspiration til mange spændende og kreative boligindretnings-projekter med skum. Du kan også få skum skåret efter dine egne specialmål.

Pearl Clay®

Vær kreativ med Pearl Clay - se de mange spændende tips og idéer til anvendelse af Pearl Clay.  

Enhjørning

Gå på opdagelse i en magisk verden af enhjørninger og få DIY-inspiration til kreative aktiviter for børn i alle aldre. 

XL kæmpegarn

Kæmpegarn kan bruges til mange kreative bolig-projekter. Find inspiration og opskrifter til fx tæppe, puder og vægtæpper i XL kæmpegarn.

Jul og gaver 2017

DIY julehygge i dit hjem – spændende inspiration til hjemmelavede julegaver og DIY juleprojekter uanset om du er til traditionel jul eller nordisk inspireret jul.