Udstanset bordpynt i kulørt karton -

Udstanset bordpynt i kulørt karton -

Inspiration: 13114

Fra: 20,95 kr

Til: 569,80 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 20,95 kr

Til: 569,80 kr

Dækkeserviet, servietring og pynt er lavet af karton på værktøjet, AdvantEdge Punch System fra Fiskars, der bruges til lange borter og blonder med motiver. Herefter er alt pyntet med glimmer, drysset på partier med dobbeltklæbende tape.

Guide step 1
1.
I værktøjet, AdvantEdge Punch System, der bruges til udstansning af lange borter/blonder, isættes det løse startsæt, AdvantEdge Cartridge, der er en adapter med motiv. Læg karton på plads under magnetklemmen og pres punch-håndtaget ned.
Guide step 2
2.
For at lave borten lang skubbes værktøjet, AdvantEdge Cartridge i adapter frem til næste hul og punch-håndtaget trykkes ned. Denne proces fortsættes, til hele kartonlængden er udstanset.
Guide step 3
3.
Som en variant til det udstansede motiv, isættes et nyt motiv (AdvantEdge Cartridge) i adapteren, hvorfra det oprindelige motiv fjernes. Bemærk, at der findes mange udskiftelige motiver at vælge imellem!
Guide step 4
4.
Adapteren med det nye motiv (AdvantEdge Cartridge) sættes igen fast i værktøjet, AdvantEdge Punch System, og der laves borter/blonder efter samme proces som beskrevet under punkt 1 og 2.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms