Træliste med små hyacintglas -

Træliste med små hyacintglas -

Inspiration: 12965

Fra: 25,95 kr

Til: 890,80 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 25,95 kr

Til: 890,80 kr

Træliste, malet med Plus Color Akrylmaling og dekoreret med håndlavet papir. Herefter er der boret huller, hvori ponzaitråd til ophæng hyacintglas er isat.

Sådan gør du
Guide step 1
1.
Trælisten males med Plus Color Akrylmaling, hvid. Mens malingen endnu er våd, trækkes en tør pensel igennem på langs af træets årer for at udligne ujævnheder bedst muligt. Efter tørring slibes kanterne evt. med sandpapir.
Guide step 2
2.
I det håndlavede papir skæres tre felter á 7,5 x 7,5 cm. De centreres og fastgøres på trælisten med decoupagelak. Start med at fastgøre papirfeltet i midten, så er det nemmere at udregne placeringen af de to andre.
Guide step 3
3.
Klip et "hjælpestykke" til at bore efter i et stykke karton (7,5 x 7,5 cm), hvorpå diagonalen optegnes. Ved midten sættes to prikker med mellemrum på 1,5 cm. Nu lægges hjælpestykket på papirfelterne på trælisten -en ad gangen, der bores et hul i hver optegnet prik bor-str. 2,5.
Guide step 4
4.
Klip et stykke bonzaitråd med en dia. på 2 mm som bøjleophæng. Buk det omkring foden af det lille hyacintglas, til der er 1,5 mm mellem hver ende.
Guide step 5
5.
Stik enderne i bøjleophænget gennem hullerne i trælisten. Bonzaienderne klippes krænges til hver sin side - afkort evt. forinden.
Guide step 6
6.
I trælisten bores to ophængshuller til højre og venstre for det midterste papirfelt. Heri monteres bonzaitråd. Nærmest trælistens bagside snoes bonzaitråden.
Step 7.
Om et penselskaft eller lign. snoes igen, så en løkke opstår. Hver ende afklippes til ca. 3 cm fra løkken og drejes med en rundtang.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms