Varenummer: 70911072

Husqvarna Opal 650, 1 stk.

Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 24.10.21
16.680567139283% discount

5.995,00 kr

Special Price 4.995,00 kr

Special Price 4.995,00 kr

5.995,00 kr

The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 24.10.21
Currently 40 pcs. in stock

Levering: 3-5 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Gratis afhentning i butik ved køb for minimum 100 kr.

+5 valg

Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butik.

 Levering: 3-5 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Gratis afhentning i butik ved køb for minimum 100 kr.

+5 valg

Beskrivelse
Husqvarna VIKING Opal-serien, er den nyeste serie af computerstyrede symaskiner fra Husqvarna VIKING. Serien består af 3 modeller.

Husqvarna VIKING Opal 650 er den mindste model i Opal-serien.
En ”high quality all round”-symaskine med 160 sømme fordelt på nytte-, pynte- og stræksømme samt fuldautomatisk balanceret knaphul. Dette gør, at knaphullet bliver syet i samme retning i både højre og venstre søjle.
Maskinen syr først stikkesting og derefter zig-zag og dermed opnås et flottere knaphul.
Udover almindelige sømme kan Opal-serien også sy bogstaver og tal i 5 mm bredde.

Opal 650 er den mindste model, som er udstyret med ”Exclusive Sewing Advisor”. Dette gør syning meget lettere. På maskinen vælges hvad og hvilken stofkvalitet, der skal syes. På det aktive display vises nu alle indstillinger og maskinen har selv indstillet sig til den optimale søm og på displayet kan man læse, hvilken nål, der skal bruges, trykfodstrykjustering m.m. Det har aldrig været lettere at sy!

Ønskes manuel justering af sømmen, kan dette let gøres på maskinens trykknapper. På det aktive farvedisplay vises, hvordan sømmen kommer til at se ud, når den syes.

Opal 650 har nålestop op/ned og kan sy uden brug af fodpedal via start/stop-knap. Maskinen er udstyret med FIX funktion, som er automatisk hæftning, der gør, at man slipper for at bruge returknappen og sy frem og tilbage. Tryk på FIX og maskinen hæfter og sikrer en perfekt hæftning hver gang.
En anden smart funktion er STOP, som sikrer en perfekt afslutning på pyntesømmen hver gang. Man skal ikke længere selv holde øje med, hvornår sømmen er afsluttet. Der vælges f.eks. en bil og trykkes STOP og Husqvarna VIKING Opal 650 syr en bil, hæfter og stopper - lettere bliver det ikke!

På den nyeste generation af Husqvarna VIKING symaskiner, har maskinerne fået større friarm med en syflade på 200 mm samt langt bedre belysning end tidligere generationer med dobbelt LED belysning ved nålen og kraftig LED belysning ved syfladen.

Husqvarna VIKING Opal serien leveres med 5 trykfødder til de forskellige nyttesømme såsom skjult oplægning, lynlås, overlock og den eksklusive knaphulsmåler.
Herudover hårdt kuffertlåg til beskyttelse af maskinen, opsprætter og ekstra synåle.

Husqvarna VIKING Opal 650 er den perfekte symaskine til daglige syer, som gerne vil have glæde af teknikkens udvikling. Ønskes endnu bedre teknik, kan man overveje Husqvarna VIKING Opal 670.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/1072/0000/000
Specifikationer