Taske med skulderrem og forlomme  -

Taske med skulderrem og forlomme -

Inspiration: 14602

Fra: 20,95 kr

Til: 334,85 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 20,95 kr

Til: 334,85 kr

Den viste taske med skulderrem og lomme er syet af bomuldsstof. Dels stof med mønstre fra Glad Design, der er farvelagt med tekstiltusch, dels ensfarvet.
Guide step 1
Step 1.
Taske: I mønstret og ensfarvet stof klippes 4 stk. af 33 x 46 cm (2 af hver). Rem: I ensfarvet stof klippes 2 stk. af 8 x 70 cm og til lomme: 1 stk. på 12 x 30 cm. Med tekstiltusch farvelægges ét eller flere motiver i det møntrede stof. Lad tørre og fiksér farven ved at stryge stoffet.
Guide step 2
Step 2.
Lomme: Fold alle sider ca. 1 cm ind og stryg. Læg stoffet dobbelt fra den lange led (skjul folderne). Placér lommen med folden øverst og sy de tre sider på et af de mønstrede stykker stof. 2 remme: Læg stoffet dobbelt fra den korte led og sy med zig-zag (overlock) langs begge, lange kanter.
Guide step 3
Step 3.
Taske: Læg to stykker stof (mønstret og ensfarvet) ret mod ret og sy dem sammen på tre af siderne til en pose. Gentag processen med de andre to stykker stof. Vend vrangen ind på den ene pose og læg den anden pose indeni. Fold og skjul kanterne på de to poser, placér en rem i hver side og sy kanten rundt.
Guide step 4
Eksempel

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms