Varenummer: 70912055

Pfaff Smarter 160S, 1stk.

2.195,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 40 pcs. in stock

Levering: 2-4 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Altid gratis afhentning i butik

+5 valg

Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butik.

 Levering: 2-4 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Altid gratis afhentning i butik

+5 valg

Beskrivelse
Smarter BY PFAFF 160S er den mindste symaskine fra Pfaff, som lagerføres i alle STOF 2000 butikker. Maskinen er en god begyndersymaskine med 23 forskellige sømme fordelt på nytte-, pynte- og stræksømme - både den åbne og lukkede overlocksøm. Alle sømme justeres i stingbredde op til 5 mm samt stinglængde.

Maskinen er udstyret med fuldautomatisk knaphulsfunktion. Via en knaphulsskinne laves knaphullet således, at det passer netop til din knap.

Smarter BY PFAFF 160S er den mindste model med vandret liggende undertråd, hvor maskinen ikke er udstyret med det traditionelle spolehus, men spolen blot lægges ned i maskinen. Fordelen ved vandret liggende spolehus er mindre støj og man kan sy ud over kanten på sit stof uden, at der (som ved maskiner med spolehus) går knuder på tråden. Dernæst er maskinen smørefri, dvs. den skal ikke have olie ved spolehuset som tidligere generationer af symaskiner med spolehus.

Maskinen er udstyret med nåletræder, der gør trådningen langt lettere.

Smarter BY PFAFF 160S leveres med tilbehør, eksempelvis 5 trykfødder til de forskellige nyttesømme såsom skjult oplægning, lynlås, overlock og det fuldautomatiske knaphul. Derudover medfølger et hårdt transportlåg til beskyttelse af maskinen, opsprætter og ekstra synåle.

Maskinen egner sig til den som skal prøve kræfter med syning som nybegynder eller den, som ønsker en symaskine til små syopgaver og reparationer i bomuld og bløde stoffer.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/2055/0000/000
Specifikationer