Varenummer: 70912052

Pfaff Select 4.2, 1stk.

5.395,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 50+ pcs. in stock
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning
i din nærmeste STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 2-4 hverdage
Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butk. 
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning i din nærmeste STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 2-4 hverdage

Beskrivelse
Den klassiske symaskine fra Pfaff med overtransportør og trykknapper. Symaskinen til et lidt større sybehov. En robust og kraftig motor syer med samme nålekraft. Uanset om man syer hurtigt eller langsomt trykker nålen gennem stoffet med samme kraft, hvilket gør maskinen velegnet til kraftigere stoffer som denim- og møbelstof.

Pfaff Select 4.2 er den størst i Select serien, maskinen har 40 sømme fordelt på nyttesømme, pyntesømme og stræksømme samt knaphul.

Maskinen er den robuste all round-symaskine med traditionelt spolehus. Alt indeni er lavet i metal, konstruktionen er over 25 år gammel og symaskinen er gennem mange år blevet brugt på skoler, skrædderier samt til mindre produktionsvirksomheder. En god, gennemprøvet og robust symaskine, der bare syer og syer.

Pfaff Select 4.2 leveres med 7 trykfødder til de forskelle nyttesømme, såsom skjult oplægning, lynlås, overlocksøm, knaphulsskinne, frihåndsbroderifod og rullesøm.

Der medfølger et hårdt kuffertlåg til beskyttelse af maskinen, opsprætter og ekstra synåle samt dansk betjeningsvejledning.

Ønskes en lidt mere avanceret symaskine, hvor mange af de manuelle indstillinger er erstattet af nyere og smartere eletronik, kan man kigge på Pfaff Ambition-serien.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/2052/0000/000
Specifikationer