Varenummer: 70912054

Pfaff Passport 2.0, 1 stk.

4.995,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 40 pcs. in stock

Levering: 3-5 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Gratis afhentning i butik ved køb for minimum 100 kr.

+5 valg

Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butik.

 Levering: 3-5 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Gratis afhentning i butik ved køb for minimum 100 kr.

+5 valg

Beskrivelse
Den mindste model fra Pfaff med IDT teknik, også kaldet overtransportør.

En letvægtssymaskine fra Pfaff på kun 6,3 kilo, der er perfekt at have med på rejsen, i sommerhuset eller på sykursus.

Pfaff har lavet denne model fysisk mindre, men maskinens teknik og motorkraft lever fuldt op til Pfaff-fabrikkens høje krav om kvalitet.

Pfaff Passport 2.0 er en computersymaskine med 70 sømme fordelt på nytte- og pyntesømme og 4 forskellige fuldautomatiske knaphuller.

Maskinen er fysisk let, men også let i daglig brug. Find eksempelvis sømme på sømoversigten og tryk det ønskede nummer og maskinen er klar til syning. På maskinens lille display ses nummeret på den valgte søm. Ønskes manuel indstilling af stinglængde og -bredde gøres dette på maskinens trykknapper og justeringen kan ses på maskinens display.

Som de større modeller fra Pfaff, har Pfaff Passport også nålestop op/ned, automatisk hæftning og kan sy uden brug af fodpedal.

Maskinen har indbygget nåletræder og det velkendte vandrette undertrådssystem, der sikre perfekt syning. Selv om man kommer til at sy ud over stoffet, laver maskinen ikke knuder på tråden.

Symaskinen leveres med 6 trykfødder til de forskellige nyttesømme, såsom skjult oplægning, lynlås, overlock og knaphulsskinne til fuld automatiske knaphuller. Hårdt kuffertlåg til beskyttelse af maskinen medfølger samt opsprætter og ekstra synåle.

Den perfekte symaskine til det lille hjem, hvor maskinen skal tages frem fra skabet igen og igen eller hvor den skal transporteres meget. En robust kvalitetssymaskine fra Pfaff.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/2054/0000/000
Specifikationer