Varenummer: 70912051

Pfaff Expression 4.2, 1stk.

11.995,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 50+ pcs. in stock
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning
i din lokale STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 1-3 hverdage
Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butk. 
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning i din lokale STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 1-3 hverdage

Beskrivelse
PPfaffs topmodel med trådklip og elektrisk trykfodsløft.

Pfaff Expression er luksusserien fra Pfaff og består at 2 modeller. Expression-serien adskiller sig fra Ambition-serien på følgende måde:

Den tekniske opbygning, betjeningsdetaljerne og sykomforten på Pfaff Expression 4.2 er den samme som Expression 3.5.

Pfaff Expression 4.2 er en luksussymaskine, meget robust og let at bruge. Pfaff Expression er naturligvis udstyret med IDT, overtransportør, der sikrer mere stabil fremføring af stoffet.

Symaskinen har 251 forskellige sømme fordelt på nytte- og pyntesømme og 8 forskellige knaphulstyper, der alle er balancerede knaphuller.

Expression 4.2 har mulighed for syning af bogstaver og tal med 2 forskellige skrifttyper og man kan sy i op til 9 millimeters bredde.

På model Pfaff Expression 4.2 er der endnu flere smarte betjeningsteknikker end på model 3.5. Expression 4.2 har et sensorsystem, der fortæller, når den er ved at løbe tør for undertråd, så der opnås endnu bedre sykomfort.

På de mindre modeller sidder nålestop op/ned, men på Expression 4.2 er denne funktion udvidet således, at når nålen stopper ned i stoffet, hæves trykfoden automatisk få millimeter over stoffet således, at stoffet let kan drejes.

En anden smart funktion er elektrisk nedsænkning af trykfoden. Når man starter med at sy enten ved hjælp af fodpedalen eller på start/stop knappen, sættes trykfoden ned på stoffet. Det er slut med bruge trykfodsløftet, begge hænder kan nu blive og styre stoffet.

Dette er symaskinen til den syer, som ønsker det bedste og mest avancerede på markedet uden ønske om broderi.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/2051/0000/000
Specifikationer