Varenummer: 70912060

Pfaff Expression 3.5, 1stk.

9.995,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 50+ pcs. in stock
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning
i din nærmeste STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 2-4 hverdage
Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butk. 
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning i din nærmeste STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 2-4 hverdage

Beskrivelse
Pfaff Expression er luksusserien fra Pfaff og består at 2 modeller. Expression-serien adskiller sig fra Ambition-serien på følgende måde:

Større friarm med 250 mm stor syflade, bedre belysning og hurtigere syning med 1.200 sting pr. minut, hvor Ambition-serien arbejder med maksimum 900 sting pr. minut. Herudover større display, hvor sømændringer vises 1:1 - det som skærmen viser, er det, som syes på stoffet. Ved ændring af stinglængde eller stingbredde, ses ændringen i det aktive display også i forholdet 1:1.

Pfaff Expression 3.5 er den mindste i Expression serien og er en luksus symaskine med 201 sømme fordelt på nytte-, pynte- og stræksømme samt fuldautomatisk balanceret knaphul. Dette gør knaphullet bliver syet i samme retning i både højre og venstre søjle. Maskinen syer først stikkesting og derefter zig-zag og dermed opnås et flottere knaphul.

Pyntesømmene kan syes i 9 mm bredde, hvilket er markedets bredeste pyntesømme.

For at sikre den optimale indstilling, indstilles alle sømme automatisk, men ønskes manuel justering af sømmen, kan dette let gøres på maskinens trykknapper. Displayet viser, hvordan sømmen kommer til at se ud, når den syes.

Expression 3.5 har nålestop op/ned og kan sy uden brug af fodpedal via start/stop knap. Maskinen er udstyret med hæftefunktion, som er automatisk hæftning, der gør man slipper for at bruge returknappen og sy frem og tilbage. Tryk blot på hæft og maskinen hæfter og sikrer en perfekt hæftning hver gang.

En anden smart funktion er STOP, hvor man sikrer en perfekt afslutning på pyntesømmen hver gang. Man behøver således ikke selv at holde øje med, hvornår sømmen er afsluttet. Eksempelvis vælges f.eks. en bil og trykkes STOP og symaskinen syer en bil, hæfter og stopper - lettere bliver det ikke!

På den nyeste generation af Pfaff-Expression symaskiner, har maskinerne fået større friarm med en syflade på 250 mm samt langt bedre belysning end tidligere generationer med dobbelt LED belysning ved nålen og kraftig LED belysning ved syfladen.

Pfaff Expression-serien leveres med 8 trykfødder til de forskelle nyttesømme, såsom skjult oplægning, frihåndsbroderifod, specialfod til sidelænssyning, lynlås, overlock og den eksklusive knaphulsmåler. Herudover medfølger et hårdt kuffertlåg til beskyttelse af maskinen, opsprætter og ekstra synåle.

Pfaff Expression 3.5 er den professionelle symaskine til daglige syning og det perfekte arbejdsredskab til den, som gerne vil have glæde af teknikkens udvikling.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/2060/0000/000
Specifikationer