Varenummer: 70912037

Pfaff Ambition 1.0, 1stk.

5.995,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 50+ pcs. in stock
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning
i din lokale STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 1-3 hverdage
Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butk. 
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning i din lokale STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 1-3 hverdage

Beskrivelse
Pfaff Ambition-serien, er den nyeste serie af computerstyrede symaskiner fra Pfaff og består af 2 modeller.

Pfaff Ambition 1.0 er den mindste model i Ambition-serien. En ”high quality, all round” symaskine med 135 sømme fordelt på nytte-, pynte- og stræksømme samt fuldautomatisk balanceret knaphul. Dette gør, at knaphullet bliver syet i samme retning i både højre og venstre søjle. Maskinen syer først stikkesting og derefter zig-zag og dermed opnås et absolut flottere knaphul. Udover almindelige sømme kan Pfaff Ambition-serien også sy bogstaver og tal i 7 mm bredde. Det er virkelig nemt - tryk på det ønskede tal ud fra sømoversigten og maskinen foretager automatisk indstilling af stinglængde og -bredde.

Ønskes manuel justering af sømmen, kan dette let gøres på maskinens trykknapper og på det aktive farvedisplay vises, hvordan sømmen kommer til at se ud, når den syes.

Ambition 1.0 har nålestop op/ned, kan sy uden brug af fodpedal via start/stop knap. Maskinen er udstyret med automatisk hæftning, der gør, at man slipper for at bruge returknappen og sy frem og tilbage. Tryk på hæfteknappen og maskinen hæfter og sikrer en perfekt hæftning hver gang.

Pfaff Ambition er udstyret med den originale IDT teknik, bedre kendt som overtransportør, som sikrer jævn fremføring af stoffet.

På den nyeste generation af Pfaff symaskiner, har maskinerne fået større friarm med en syflade på 200 mm samt langt bedre belysning end tidligere generationer med dobbelt LED belysning ved nålen og kraftig LED belysning ved syfladen.

Maskinen leveres med 6 trykfødder til de forskellige nyttesømme, såsom skjult oplægning, lynlås, overlock og knaphulsskinne til fuldautomatiske knaphuller. Der medfølger også et hårdt kuffertlåg til beskyttelse af maskinen, opsprætter og ekstra synåle.

Pfaff Ambition 1.0 er den perfekte symaskine til daglige syer, som gerne vil have glæde af teknikkens udvikling.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/2037/0000/000
Specifikationer