Varenummer: 70911045

Husqvarna Viking Emerald 116, 1stk.

2.595,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 50+ pcs. in stock
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning
i din lokale STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 1-3 hverdage
Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butk. 
Gratis afhentning i butik
Gratis afhentning i din lokale STOF 2000
Leveringstid
Leveringstid 1-3 hverdage

Beskrivelse
Husqvarna Viking Emerald 116 er er robust, pålidelig symaskine designet i Sverige.

Husqvarna Viking Emerald 116 er en perle blandt symaskiner og ideel til alle typer af syning. Maskinen har 16 nemt tilgængelige sømme, hvor 8 af dem er stræk sømme, alle sømmene bliver smukke og præcise, også stræksømmene bliver perfekte i de forskellige strækstoffer.

På Husqvarna Vinking Emerald 116 er det meget nemt at vælge den ønskede søm med den let tilgængelige programvælger, og med den trinløse justering af stingbredden kan du altid tilpasse sømmen så den har den ønskede bredde. Med det automatiske knaphul laves et knaphul uden problemer, da Husqvarna Viking Emerald 116 laver knaphuller i et enkelt trin. Super nemt og ens hver eneste gang.

Med den indbyggede nåletråder kan du nemt og hurtigt komme i gang med at sy, den gør nemlig det hårde arbejde med at få tråden ind i nålen for dig.

Husqvarna Viking Emerald 116 har et nyttigt Syguide-skema, som du kan trække ud forneden på maskinen. Guiden anbefaler den rette trykfod, stinglængde og -bredde, trådspænding og trykfodstryk til forskellige stoftyper og syteknikker. På den måde får du nemt og enkelt det bedste resultat.

På denne mekaniske Husqvarna Viking Emerald 116 får du en symaskine med en stor nålekraft, når du syr. Dette er en stor hjælp når der skal ligges cowboy bukser op eller syes i tykke materialer. Med maskinens friarm kan du nemt komme til når du skal sy ærmer eller bukseben, du tager bare den smarte tilbehør´s æske af maskinen og så du klar.

Du tråder nemt og enkelt undertråds spolen på Husqvarna Viking Emerald 116 da den kører med det meget populære drop-in spole system. Du kan altid finde en Emerald, der opfylder dine sybehov og giver dig mange års sjov og nem syning.

Husqvarna Viking Emerald 116 giver dig en sy-komfort du ikke finder mange steder! Symaskinen er 100 % klar til brug fra du tager den ud af kassen – du skal med andre ord ikke anskaffe ekstra tilbehør for at kunne bruge Husqvarna Viking Emerald 116 fuldt ud.

Her er hvad der medfølger af tilbehør til Husqvarna Viking Emerald 116:
Nyttetrykfod A
Nyttetrykfod B
Knaphulstrykfod C
Trykfod til usynlig oplægning D
Lynlåstrykfod E
Trykfod med glidesål H (Rigtig god når man syr i skind)
Kantsyningstrykfod J
Trykfod til det fuldautomatiske knaphul R
Opsprætter
3 Spoler
Nåle
Skruetrækker
Lille børste til vedligeholdelse
Trådstoppere i 2 forskellige størrelser
Ekstra garnpind til syning med dobbeltnål
Fast kasse til beskyttelse mod støv og under transport
Dansk Instruktionsbog

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/1045/0000/000
Specifikationer