Varenummer: 70911080

Husqvarna Sapphire 930

9.995,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 40 pcs. in stock

Levering: 2-4 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Altid gratis afhentning i butik

+5 valg

Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butik.

 Levering: 2-4 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Altid gratis afhentning i butik

+5 valg

Beskrivelse
Sapphire er luksusserien fra Husqvarna VIKING. Serien består at 2 modeller.

Luksusserien Sapphire udskiller sig fra Opal-serien ved bl.a. større friarm med 250 mm stor syflade, bedre belysning og hurtigere syning med 1.200 sting pr. minut, hvor Opal-serien arbejder med max. 900 sting pr. minut.

Sapphire har større display, hvor sømændringer vises 1:1, dvs. det man ser på skærmen svarer til det, som syes på stoffet. Ved ændring af stinglængde eller stingbredde, ses ændringen i det aktive display i forholdet 1:1.

Sapphire 930 er den mindste symaskine i Sapphire-serien.

Den har 202 sømme fordelt på nytte-, pynte- og stræksømme samt fuldautomatisk balanceret knaphul.
Dette gør, at knaphullet bliver syet i samme retning i både højre og venstre søjle. Maskinen syer først stikkesting, derefter zig-zag og dermed opnås det absolutte flotteste knaphul.

Udover almindelige sømme kan Husqvarna Sapphire-serien også sy bogstaver og tal i 7 mm bredde med 4 forskellige bogstavstyper.

Husqvarna Sapphire er udstyret er udstyret med ”Exclusive Sewing Advisor”. Dette gør syning meget lettere. På maskinen vælges hvad, der skal syes og der vælges stoftype. Det aktive display viser nu alle indstillinger. Maskinen har selv indstillet sig efter den optimale søm og på displayet kan man læse, hvilken nål, der skal sættes i maskinen, trykfodstryk justering m.m. Det har aldrig været lettere at sy!

Ønskes manuel justering af sømmen, kan dette let gøres på maskinens trykknapper. På det aktive farvedisplay vises, hvordan sømmen kommer til at se ud, når den syes.

Sapphire 930 har nålestop op/ned og kan sy uden brug af fodpedal via start/stop knap. Maskinen er udstyret med FIX funktion, som er automatisk hæftning, der gør, at man slipper for at bruge returknappen og sy frem og tilbage. Tryk på FIX og maskinen hæfter og sikrer en perfekt hæftning hver gang.
En anden smart funktion er STOP, hvor man sikrer en perfekt afslutning pyntesømmen hver gang. Man skal ikke længere selv holde øje med, hvornår sømmen er afsluttet. Der vælges f.eks. en bil og trykkes STOP og Husqvarna VIKING Sapphire syer en bil, hæfter og stopper - lettere bliver det ikke.

Som ekstra luksus har Sapphire-serien et ”Exclusive Sensor System”, så der opnås endnu bedre sykomfort.

På de mindre modeller sidder nålestop op/ned, men på Sapphire-serien er denne funktion udvidet således, at når nålen stopper ned i stoffet, hæves trykfoden automatisk få millimeter over stoffet, således stoffet let kan drejes.

En anden funktion på Husqvarna Sapphire er elektrisk nedsænkning af trykfoden. Når man starter med at sy enten ved hjælp af fodpedalen eller på start/stop-knappen, sættes trykfoden ned på stoffet. Man skal ikke længere bruge Trykfodsløftet og begge hænder kan nu blive og styre stoffet.

På den nyeste generation af Husqvarna VIKING symaskiner, har maskinerne fået større friarm med en syflade på 250 mm samt langt bedre belysning end tidligere generationer med dobbelt LED belysning ved nålen og kraftig LED belysning ved syfladen.

Husqvarna VIKING Sapphire-serien leveres med 10 trykfødder til de forskelle nyttesømme, som skjult oplægning, frihåndsbroderifod, specialfod til sidelænssyning, lynlås, overlock og den eksklusive knaphulsmåler.
Herudover medfølger et hårdt kuffertlåg til beskyttelse af maskinen, opsprætter og ekstra synåle.

Husqvarna VIKING Sapphire 930 er den professionelle symaskine til daglige syning og det perfekte arbejdsredskab til den, som gerne vil have glæde af teknikkens udvikling. Hvis man ønsker endnu bedre teknik, kan Husqvarna VIKING Sapphire 960Q anbefales.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/1080/0000/000
Specifikationer