Varenummer: 70913021

Brother DS120X Elektronisk model nålestop op/ned, 1stk.

2.995,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 40 pcs. in stock

Levering: 3-5 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Gratis afhentning i butik ved køb for minimum 100 kr.

+5 valg

Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butik.

 Levering: 3-5 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Gratis afhentning i butik ved køb for minimum 100 kr.

+5 valg

Beskrivelse

Testvinder i Sverige
DS120x er en opgradering af testvinderen DS120 fra 2015 i Icakuriren. Her testede man både mekaniske og elektroniske symaskiner af forskellige mærker, og DS120 blev tildelt den højest mulige score.

Ny forbedret og kraftfuld model med 46% mindre plastik.

Til hurtige oplægninger eller kreationer fra bunden. En brugervenlig symaskine med et godt udvalg af funktioner til alle former for syprojekter. Med denne efterfølger til den populære og testvindende DS120, så tilbyder Brother yderligere komfort og brugbare funktioner.

20 sømme (inkl. overlock sømme)
3 x 1-trins automatisk knaphulsfunktion
Kan sy igennem op til 9 lag stof (9 mm)
Automatisk hæftefunktion (ved start- og afslutning)
Indstilling af maskinens hastighed (kan reduceres med 50%)
Trinløs justering af stinglængde og -bredde
Display med overblik over indstillingerne
Nålestop oppe/nede
Drop-in spolesystem
Skarp LED belysning
Nåletråder

Komfort med god samvittighed Alle de nye modeller fra Brother er bygget op med samme stærke metalkonstruktion. Dette betyder at man har reduceret forbruget af plastik med hele 46% på den nye DS120x. Dette er gjort med henblik på at styrke konstruktionen, så man får en mere stabil og kraftfuld maskine. For at være helt nøjagtig, så betyder den nye opbygning, at Brother garanterer perfekt syning igennem op til 9 lag stof (9 mm).

Foruden de åbenlyse fordele omkring maskinens konstruktion, som udstråler innovation, stabilitet og kvalitet, så får du en større arbejdsflade med den nye DS120x. Arbejdsfladen udvides fra 14,6 cm til 15,8 cm. (afstanden fra nålestangen til kanten af maskinens højre inderside).

Kreative syprojekter med præcision Maskinen tilbyder 20 forskellige sømme, inkl. overlocksømme og har trinløs justering af stinglængde og -bredde. På maskinens display har du overblik over alle de valgte indstillinger.

Som noget nyt ved DS120x kan du indstille maskinen til automatisk at hæfte dine sting når du slipper foden på pedalen. Derudover, har den nålestop (oppe/nede), hvor du selv vælger om maskinen skal stoppe oppe eller nede i stoffet. Begge er brugbare funktioner, der giver mere kontrol og flow i arbejdet.

Funktioner der fuldender din finish Den fuldautomatiske knaphulsfunktion sikrer dig flotte og ensartede knaphuller. Du har tre typer at vælge imellem. Derudover får du trykfødder til lynlås, overlock, blindsøm og monogramsyning. Der er altså god mulighed for lave flotte detaljer og afslutninger.

Maskinen kommer med en komplet step-by-step instruktionsbog. Derudover, så kan du finde brugbare instruktionsvideoer online på YouTube og www.kreativ4.dk.

Smart funktion hos Brothers symaskiner Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit og lydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med det gennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner.

Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti, hvilket er et kvalitetsstempel.

Medfølgende tilbehør:
Trykfødder: zigzagfod, knaphulsfod, knapisyningsfod, overlockfod, lynlåsfod, blindsømfod og monogramsyningsfod
Opsprætter
Nålesæt
Børste
Skruetrækker
10 spoler
Fodpedal
Støvhætte

Produktinformation
Specifikationer