Varenummer: 70912057

Pfaff Smarter 260C, 1stk.

3.695,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 40 pcs. in stock

Levering: 2-4 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Gratis afhentning i butik ved køb for minimum 100 kr.

+5 valg

Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butik.

 Levering: 2-4 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Gratis afhentning i butik ved køb for minimum 100 kr.

+5 valg

Beskrivelse
Smarter BY PFAFF 260C er en god begyndersymaskine med en kraftig motor og er den mindste computersymaskine fra Pfaff. Den har 27 forskellige sømme fordelt på nytte-, pynte- og stræksømme både den åbne og lukkede overlocksøm. Alle sømme justeres i både stingbredde op til 5 mm og stinglængde.

Maskinen er udstyret med fuldautomatisk knaphulsfunktion via en knaphulsskinne, laves knaphullet således, at det passer netop til din knap.

Maskinen er meget let i daglig brug. Find blot sømmen, tryk det ønskede nummer og maskinen er klar til syning. På maskinens lille display ses nummeret på den valgte søm. Ønskes manuel indstilling af stinglængde og bredde, gøres dette på maskinens trykknapper og justeringen kan ses på maskinens display.

Smarter BY PFAFF 260C har vandretliggende undertråd, så maskinen er ikke udstyret med det traditionelle spolehus, men spolen blot lægges ned i maskinen. Fordelen ved vandretliggende spolehus er mindre støj og man kan sy ud over kanten på sit stof uden, at der - som ved maskiner med spolehus - går knude på tråden. Dernæst er maskinen smørefri; den skal ikke have olie ved spolehuset som tidligere generationer af symaskiner med spolehus.

Maskinen er udstyret med nåletræder, der gør trådningen langt lettere.

Smarter BY PFAFF 260C leveres med ekstra tilbehør såsom 5 trykfødder til de forskellige nyttesømme, som skjult oplægning, lynlås, overlock og det fuldautomatiske knaphul. Derudover medfølger et hårdt transportlåg til beskyttelse af maskinen, opsprætter og ekstra synåle.

Maskinen egner sig til den, som skal prøve kræfter med syning som nybegynder eller som ønsker en symaskine til små syopgaver, reparationer og oplægning i eksempelvis cowboystof.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/2057/0000/000
Specifikationer