Stående æg af beton, støbt efter æg -

Stående æg af beton, støbt efter æg -

Inspiration: 14366

Fra: 24,50 kr

Til: 172,45 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 24,50 kr

Til: 172,45 kr

Begge de viste æg er støbt med flydende beton i hhv. et ægte æg og en æggeformet lysstøbeform. Efter hærdning er formene fjernet, og æggene er pyntet med perlehønsfjer og naturhamp.
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Støbning i et ægte æg: Brug fx en teske og lav et lille hul i den ene ende af et hønseæg. Stik evt. hul i blommen med en kødnål eller lign. Herved tømmes ægget nemmest.
Guide step 2
Step 2.
Tøm ægget for hvide og blomme.
Guide step 3
Step 3.
Fyld alm. madolie i ægget og fordel den ved at ryste ægget med let hånd. Hæld herefter madolien fra. OBS! Olien sikrer, at skallen lettere slipper, når støbningen er færdig.
Guide step 4
Step 4.
Bland 6 dele beton med 1 del vand. Kom betonmassen i en sprøjtepose (éngangs) og fyld ægget. Lad hærde ca. 1 døgn. TIP! Alternativt kan en sprøjtepose laves af alm. frysepose med et klippet hul i hjørnet.
Guide step 5
Step 5.
Støbning i æggeformet lysstøbeform: Smør formen ind i madolie af samme grund som nævnt tidligere og hæld betonmassen i formen. Lad hærde ca. 1 døgn.
Guide step 6
Step 6.
Begge typer forme fjernes: Æggeskallen pilles af betonægget. Tag evt. en kniv til hjælp. Den todelte form skilles, og det støbte æg lirkes forsigtigt ud.
Guide step 7
Step 7.
De støbte æg kan pyntes efter smag. - Her med perlehønsfjer, der limes på og evt. med et bælte af naturhamp.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms