Blomstret bento bag foret med røde køkkentern

Blomstret bento bag foret med røde køkkentern

Inspiration: 50183

Fra: 34,95 kr

Til: 214,90 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 34,95 kr

Til: 214,90 kr

Sy din egen bento bag og brug den til alt fra strikketøj til madpakke. Bind knude med hankene og tag tasken med på farten. Syteknisk er tasken for den øvede syerske.
Guide step 1
Step 1.
Klip to stykker stof, der måler 32x92 cm. Sy stykkerne sammen ret mod ret. Lad en åbning, på cirka 6-8 cm tæt ved hjørnet på en af langsiderne, være åben til at vende med. Pres hele vejen rundt, så du har et fladt rektangel. Sæt nåle der hvor åbningen er, denne lukkes senere. Nålene holder lagene samlet indtil videre. Fold de to ender som vist på billedet. Ternerne er foer, blomsterne er yderstof. Sæt evt. nåle gennem lagene for at holde trekanterne på plads.
Guide step 2
Step 2.
Tag fat i nederste højre spids af stoffet og fold op ad der hvor linealen er placeret.
Guide step 3
Step 3.
Nu ligger stoffet, som vist på billedet.
Guide step 4
Step 4.
Sy siden sammen, som illustreret på billedet. Start 0,8 cm inde og sy med 0,8 cm sømrum, hvilket svarer til en trykfods-bredde.
Guide step 5
Step 5.
Vend og gentag på modsatte side. Nu er begge sider syet sammen.
Guide step 6
Step 6.
Pres sømrummet ned hele vejen rundt på tasken. At du er startet med at sy siderne sammen 0,8 cm inde gør, at hele yderkanten nu kan foldes ind. Topstik nu hele vejen rundt i kanten. Lad også stikningen fortsætte ud i hjørnerne til bunden af tasken så langt, du kan komme.
Guide step 7
Step 7.
Lav bunden ved at måle samme afstand op på hver side af bundens spidser og sy sammen. Vend retsiden ud og pres bunden i form.
Vejledning
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms