Sy til børn

Vil du glæde børn eller børnebørn med hjemmelavet tøj? Udforsk vores idéer med gratis mønstre til børnetøj og tilbehør. Her på siden finder du idéer til alt fra fine kjoler og nederdele til sengetøj og nuttede bamser, som børnene vil elske. Du kan også lære, hvordan du nemt syr et tylskørt, som passer alle størrelser. Idéerne har vejledninger og gratis mønstre, så du hurtigt kan komme i gang med at være kreativ.

Savner du flere mønstre, kan du se vores store udvalg af købe mønstre til børn her.

/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2

Sy børnetøj og sengetøj med gratis mønstre

Hvilken pige bliver ikke glad for et hjemmelavet tylskørt? Har du en dreng, kan du glæde ham med en bøllehat eller måske en farlig slange. Der er masser af muligheder for, at du kan komme i gang med hjemmesyet tøj til børn, eller måske puder, sengetøj eller noget helt fjerde.

Her på siden finder du alle vores idéer til, hvad du kan sy til børn. Alle idéer har vejledninger, gratis mønstre og en vareliste, så du også kan finde de materialer, du skal bruge hos os. Så kan du nemt komme i gang med at sy til dine børn eller børnebørn.

Lav farvestrålende hjemmesyet tøj til børn

Det behøver ikke være svært at sy tøj til børn. Nederdele og tylskørt er noget du nemt kan sy til børn, og det er altid et hit hos piger. Her på siden finder du idéer til elegante nederdele og kjoler med gratis mønstre. Du finder også vejledninger til tylskørte, der kræver minimal syning. Så det er bare med at komme i gang med at vikle farvestrålende tylstrimler om elastikbånd – og et tylskørte vokser de ikke ud af lige med det første.

Lad børnene farvelægge deres eget sengetøj

Vil du gerne involvere børnene i dit syprojekt, kan du med fordel sy sengetøj med sort/hvid stof og lade børnene farvelægge noget af det selv. Se f.eks. vores idé med sengetøj til babydyne og pude af stof med farvelagte motiver. På den måde kan du både sy til børn, men også dele din kreativitet med dem. Så er de også sikre på at få helt unikt sengetøj.

Sy sjove puder i forskellige former

Det behøver ikke være svært at sy spændende puder til børn. Se f.eks. hvordan du syer en slange eller en skypude. Der er mange muligheder for at sy unikke puder til børn af lige præcis det stof, du har lyst til - og du kan hurtigt komme i gang med vores gratis mønstre. Du kan selv vælge stof i de farver og med de motiver, som du ved vil glæde børnene.

Se flere kreative syprojekter til børn.