Indbydelse, menukort og bordkort i hvid og sort -

Indbydelse, menukort og bordkort i hvid og sort -

Inspiration: 14487

Fra: 14,50 kr

Til: 170,30 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,50 kr

Til: 170,30 kr

Den viste indbydelse er et dobbelt brevkort, der er monteret med sort designpapir og hvidt strukturpapir med printet tekst. Heromkring et matchende bælte i samme materialer og en rhinsten. Kuvert er med glitrende indtræk. Menu- og bordkort er lavet i samme udtryk.
Guide step 1
Step 1.
Til bælte måles længden efter kortets bredde. Skær bæltet 4 cm smalt i sort designpapir med glitter. Hertil 'navneskilt', der laves som selve indbydelsen (se næste trin). Indtræk til kurvert skæres i samme papir. Hertil bruges skabelonen, der findes som en særsklit pdf-fil, til denne ide. OBS! Indtrækket kan ilægges løst. Ellers hæft med tape.
Guide step 2
Step 2.
Print tekst på strukturpapir og skær til lidt mindre end et stykke designpapir i sort med lak. Med dobbeltklæbende tape fastgøres delene på kortet/bæltet. I dette eksempel på forsiden af kortet. Alternativt på indersiderne, der også kan bruges til fx ønskeseddel etc.
Guide step 3
Step 3.
Til menukort skæres sort designpapir med glitter på 10 x 14,5 cm og en smal strimmel på 1,5 x 10 cm. I sort designpapir med lak skæres et stykke på 9,3 x 13,8 cm. Print tekst på strukturpapir (OBS! Beregn plads til den smalle glitterfrise nederst). Skær printet lidt mindre end designpapiret med lak. Med dobbeltklæbende tape samles alle dele.
Guide step 4
Step 4.
Print navn på strukturpapir, skær til og fastgør det på bordkortet foruden en frise af designpapir med glitter. Brug dobbeltklæbende tape. Pynt med rhinsten.
Mønsterark
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms