Påske hækling, påskestrik og sy til påske

Påske hækling, påskestrik og sy til påske

Find idéer til påskehækling, påskestrik og sy til påske. Der er masser af muligheder for at være kreativ til påske. Prøv f.eks. at hækle blomster, sy påskeharer eller strik farverige påskeæg.

/40 /80 /120
/40 /80 /120

Påskehækling og påskestrik med gratis opskrifter

Leder du efter påske opskrifter til kreativitet med garn?

Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du alle vores gratis påske opskrifter til påske hækling, og påskestrik. Strik dine egne påskeæg til ophæng eller en sød påskekylling. Hækl en blomst i lige de farver du har lyst til.

Savner du flere påske opskrifter kan du også se på vores hækle- og strikkeopskrifter til gode priser. Er du bidt af hækling og strik har vi også et helt univers fyldt med hækle og strikke idéer med gratis opskrifter, du kan udforske.

Mangler du hæklenåle eller strikkepinde finder du et stort udvalg hos os. Vores store udvalg af garn kan også hjælpe dig på vej med din påskehækling og påskestrik.

Kreative ting du kan sy til påske

Elsker du at udfolde dig kreativt med nål og tråd, så finder du her på siden alle vores idéer til, hvad du kan sy til påske. Alle idéerne har påske mønstre, som du kan printe ud og sy efter. Sy søde påskeharer, sjove æggevarmere af filt eller måske en lille pose til påskeæg, så børnene har noget at samle påskeæg i, når de skal på æggejagt.

Finder du en idé, du synes kunne være spændende at sy til påske, så kan du nemt printe påske mønsteret og lægge varerne i kurven ved hjælp af varelisten på idéen. På den måde kan du nemt komme i gang med at sy til påske.

Du kan også udforske vores store udvalg af metervarer i mange forskellige farver og mønstre. Under børnestof finder du bl.a. metervarer med søde og seje motiver.

Mangler du sytråd, kan du vælge lige den farve du har brug for. Savner du et målebånd, skrædderkridt, mønsterpapir eller måske vil du beskytte din finger med et fingerbøl? Så finder du det hele iblandt vores værktøj og tilbehør til metervarer.

 Du kan også finde masser af strygemærker og symærker med sjove motiver, som du kan bruge til at pifte dine påskekreationer op. Mangler du små satinroser til at give dine kreationer lidt blomstrende liv, finder du vores udvalg under dekorationsemner.

Hvad kan du ellers lave til påske?

Er du løbet tør for påske opskrifter du vil afprøve, så kan du også kaste dig over nålefiltning eller prøv at være kreativ med pomponer. Hvis du synes påskedyr er søde, kan du se alle vores påske idéer med påskekyllinger, påskeharer og påskelam.