Påske

Påske

Påske er en højtid fyldt med kreativitet. Mangler du inspiration til påskeaktiviteter for hele familien?
Udforsk vores mange påske idéer med vejledninger og varelister, så du nemt kan komme i gang. Bliv inspireret til hvad du kan lave i påskeferien alene eller med børn.

/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Påske idéer til alle aldre

Vil du være kreativ til påske? Så er du kommet til det rigtige sted.

Her på siden finder du masser af idéer til påskeaktiviteter, som alle kan være med til uanset alder og kreativt niveau. Faktisk har vi samlet et helt påskeunivers, som du kan udforske med masser af kreative påske idéer, der har vejledninger og en liste med de varer, du skal bruge for at komme i gang.

På den måde er det ekstra nemt for dig at være kreativ i påsken - alene eller sammen med børn.

Kreative påskeaktiviteter du nemt kan gå i gang med

Påsken er fuld af kreative aktiviteter, som hele familien kan tage del af. Hvem elsker ikke at male påskeæg? Og du kan finde masser af idéer til, hvordan du og børnene kan puste æg og bagefter male farverige påskeæg.

En anden traditionel påskeaktivitet, som altid vil være populær blandt børn, er selvfølgelig at klippe søde gækkebreve. Lad børnene finde på sjove rim, som de kan skrive på deres fine gækkebreve i håb om at vinde lidt chokolade, når bedsteforældrene ikke kan gætte hvem gækkebrevet er fra.

Er du til garn eller stof, så udforsk vores idéer til påske hækling, påskestrik og sy til påske, hvor du bl.a. kan finde idéer til at sy nuttede påskeharer og påskekyllinger, strikkepåskeæg og hækle fine blomster.

Holder du påskefrokost, kan du få masser af inspiration til pynt til påskebordet, så du kan pynte op med påskeæg og påskeharer.

Er du vild med påskekyllinger, påskeharer og påskelam, så har vi samlet alle vores påske idéer med disse tre søde påskedyr, så du kan blive inspireret til f.eks. at lave nuttede Silk Clay påskekyllinger, dekorere påskeharer af træ eller lave dine egne pompon påskelam.

Hvad kan man lave i påskeferien?

Har du børn, der skal aktiveres i påsken eller mangler du noget at være kreativ omkring, så kan du finde masser af inspiration til påskepynt. Vi har noget til alle aldre, så huset kan blive pyntet fint til påske.

Har du en saks og noget karton, så er påskeklip med påskeskabeloner også en god påskeaktivitet for hele familien. Her kan alle være med til at klippe klistre påskemotiver

En anden sjov aktivitet, man kan lave i påskeferien sammen med børn eller børnebørn, er at lægge påske perleplader. Prøv f.eks. at lave en påskekylling, der selv kan stå eller flotte påskeblomster.