Æggeskal af terrakotta med lakering og tuschtegning -

Æggeskal af terrakotta med lakering og tuschtegning -

Inspiration: 14084

Fra: 73,95 kr

Til: 821,95 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 73,95 kr

Til: 821,95 kr

Hver af de små æggeskaller (urtepotter) i terrakotta med indvendig glassur er lakeret udvendig med decoupagelak til glas og porcelæn. Herefter er de dekorereret med tegninger, lavet med glas- og porcelænstusch, og plantet til efter smag.

Guide step 1
Step 1.
Natur-klog (naturalistisk viden): Børns natur-intelligens styrkes, når de kan observere en spiringsproces. Herved erfarer de, at vand, varme og lys er livgivende.
Guide step 2
Step 2.
Fornemme-klog (Personlig viden): Når børn får noget til at ske, fx får planter til at gro - styrkes deres fornemmeklogskab.
Guide step 3
1.
Æggeskallen lakeres udvendig med decoupagelak til glas og porcelæn. (Herved bliver overfladen mættet, så tuschfarven hæfter bedre og bliver mere drøj i brug). Lad tørre.
Guide step 4
2.
Tegning og farvelægning laves efter fri fantasi. Brug en sort konturtusch og tusch i forskellige farver. Begge typer til glas og porcelæn.
Guide step 5
3.
Dekorationen hærdes 90 min. i alm. ovn ved 160 grader.
Guide step 6
4.
Efter afkøling plantes potten til. Brug så- og priklejord og så fx. pralbønne, solsikke, tomat osv. Følg vejledningen, som står på emballaagen, til de forskellige sorter.
Guide step 7
5.
TIP! For at hjælpe forspiringen godt på vej - som i et drivhus - kan et klart bæger af plast stilles over planten som et låg.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms