Kort med varmeembosset stempeltryk -

Kort med varmeembosset stempeltryk -

Inspiration: 12167

Fra: 95,00 kr

Til: 425,00 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 95,00 kr

Til: 425,00 kr

Med en teknik som varmeembossing, hvor embossingpulver drysses ned i det våde stempeltryk og derefter smeltes med en varmepistol, kan man lave de flotteste kort.

Vis alle
...
Denne ide kommer fra:
Kreativitet med papir og karton Lav selv kort
Sådan gør du
Guide step 1
1.
Silikonestemplet tages ud af pakken, vaskes med vand og mild sæbe og sættes på en akrylblok. N.B. Stemplet sidder godt fast på det medfølgende plastikark, men ved at hive fra lidt forskellige retninger og lidt af gangen, slipper det. Det er altid en god idé at vaske helt nye stempler før brug.
Guide step 2
2.
Der puttes sværte på stemplet.
Guide step 3
3.
Akrylblokken er gennemsigtig, og derfor er det nemt at placere sit tryk lige dér, hvor man gerne vil have det. Tryk stemplet jævnt ned på kortet.
Guide step 4
4.
Straks efter, mens stempeltrykket er vådt, drysses rigelige mængder embossingpulver over.
Guide step 5
5.
Overskydende embossingpulver fjernes let ved at banke kortet i bordet, og hældes derefter i beholderen igen. Det gøres nemt ved at have et stykke tyndt papir, som foldes i en tragt, hvorved pulveret kan styres ned i beholderen.
Guide step 6
6.
Der varmes over stempeltrykket med en varmepistol, til embossingpulveret smelter.
Guide step 7
7.
Sommerfuglene er lavet med samme fremgangsmåde. Her er der dog brugt flere farver sværte til hver sommerfugl. Efter brug af varmepistol er motiverne klippet ud.
Guide step 8
8.
Sommerfuglene sættes fast på kortet med Clear Marker. Sørg for at der er papir og ikke embossingtryk dér, hvor sommerfuglene sættes fast, så det er papir og papir der limes sammen. Vingerne kan evt. bøjes en smule op for at give 3D effekt.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms