Julekort med grantræ i harmonikapapir -

Julekort med grantræ i harmonikapapir -

Inspiration: 13143

Fra: 14,50 kr

Til: 186,30 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,50 kr

Til: 186,30 kr

Det dobbelte julekort er dekoreret i den indvendige fals med et grantræ i harmonikapapir. Derudover er kortet pyntet med funklende sne, lavet med en Paper Pen og Glitter Paste.

Guide step 1
1.
Slå kortet op og markér på hver side af midten med en fin blyantstreg, hvor grantræet skal placeres, når det bliver færdigt. Tag skabelonen på mønsterarket til hjælp. (Det findes som en særskilt pdf-fil til denne ide). Sæt evt. også en tynd streg, hvor teksten ønskes skrevet.
Guide step 2
2.
Tegn en horisontlinje og sæt prikker som snefnug med en Paper Pen, Opal.
Guide step 3
3.
Brug et viskelæder og visk blyantstregerne ud. Glitter Paste pensles på som snedækket jord under horisontlinjen med en flad pensel.
Guide step 4
4.
Brug mønsterarket og tegn grantræet op på harmonikapapiret. OBS! Sørg for at placere grantræet lodret langs den limede ryg på harmonikapapiret.
Guide step 5
5.
Klip træet ud, der kun udgør en halvdel indtil videre.
Guide step 6
6.
Sæt dobbeltklæbende tape fast på det sammenfoldede grantræs to udvendige sider. Klem siderne godt sammen mellem to fingre så længe.
Guide step 7
7.
Fjern det yderste lag af den dobbeltklæbende tape, så grantræet bliver klar til at placere i kortet.
Guide step 8
8.
Læg grantræet så langt ind mod kortets indvendige falsestreg som muligt. Lad den ene side af grantræet fastgøre og luk straks efter kortet sammen, så grantræet kommer til at sidde fast på den anden side også.
Mønsterark
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms