Strygestof på taske af læderpapir

Strygestof på taske af læderpapir

Inspiration: 15193

Fra: 16,25 kr

Til: 99,20 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 16,25 kr

Til: 99,20 kr

Taske af læderpapir med udklippet strygestof strøget på. Strygestof er en transferfolie med glittereffekt, der ligesom læderpapir tåler maskinvask ved ca. 30°C med vrangen, men ikke tørretumbling.
Guide step 1
Step 1.
Strygestof består af 3 lag. Den nederste (bløde) side er limsiden, og bag denne er selve transferfolien. Øverst er transferfolien dækket af et klæbende beskyttelseslag af tyk specialplast, som tåler direkte strygning med strygejern. Start med at klippe et motiv ud. Folien kan kun stryges på i ét lag. Du kan altså ikke lave lag-på-lag motiver.
Guide step 2
Step 2.
Indstil strygejernet på uld/lav temperatur og ingen damp. Læderpapirets overflade varmes op med strygejernet i ca. 15 sek, der hvor der skal dekoreres.
Guide step 3
Step 3.
Læg motivet ovenpå det opvarmede tekstil med det tykke beskyttelseslag opad og stryg/pres let ovenpå beskyttelseslaget i ca. 30 sek.
Guide step 4
Step 4.
Fjern det tykke beskyttelseslag af plast, inden det er helt afkølet. Hvis der er steder, hvor strygestoffet ikke sidder godt nok fast, sættes det selvklæbende beskyttelseslag på igen, og der stryges på ny. Tasken tåler maskinvask ved ca. 30°C med vrangen udad, men tåler ikke tørretumbling.
Skabelon
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms