Sådan overføres strygestof til tekstil og læderpapir

Sådan overføres strygestof til tekstil og læderpapir

Inspiration: 15192

Fra: 16,25 kr

Til: 1.067,45 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 16,25 kr

Til: 1.067,45 kr

Strygestof med glittereffekt er en transferfolie, som nemt klippes/stanses ud og stryges fast på glatte tekstiler og læderpapir. Folien tåler efterfølgende maskinvask.
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Strygestof består af 3 lag. Den nederste (bløde) side er limsiden, og bag denne er selve transferfolien. Øverst er transferfolien dækket af et klæbende beskyttelseslag af tyk specialplast, som tåler direkte strygning med strygejern. Start med at klippe et motiv ud. Folien kan kun stryges på i ét lag. Du kan altså ikke lave lag-på-lag motiver.
Guide step 2
Step 2.
Indstil strygejernet på uld/lav temperatur og ingen damp. For god vedhæftning varmes tekstilets overflade op med strygejernet i ca. 15 sek., der hvor der skal dekoreres.
Guide step 3
Step 3.
Læg motivet ovenpå det opvarmede tekstil med det tykke beskyttelseslag opad og stryg/pres let ovenpå beskyttelseslaget i ca. 30 sek.
Guide step 4
Step 4.
Fjern det tykke beskyttelseslag af plast, inden det er helt afkølet. Hvis der er steder, hvor strygestoffet ikke sidder godt nok fast, sættes det selvklæbende beskyttelseslag på igen, og der stryges på ny.
Guide step 5
Step 5.
Strygestoffet kan anvendes på glatte tekstiloverflader og læderpapir. Vent min. 24 timer med at vaske motivet. Vask emnerne ved 30-40°C med vrangen ud i vaskemaskine på skåneprogram. Tåler efterfølgende strygning ved uldtemperatur, men tåler ikke tørretumbler.
Guide step 6
Step 6.
Har du en stansemaskine, kan denne også anvendes til udstansning af motiver i strygestof. Læg arket ovenpå en skæreskabelon til stansemaskinen og vend limsiden opad. Fremgangsmåden efter udstansning er som ovenfor beskrevet. Små håndstansejern kan ikke anvendes, da de er udviklet til papir og karton.
Skabelon
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms