Lav selv en lampeskærm af læderpapir og rørflet

Lav selv en lampeskærm af læderpapir og rørflet

Inspiration: 15609

Fra: 25,50 kr

Til: 530,30 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 25,50 kr

Til: 530,30 kr

Lav selv en lampeskærm af læderpapir med detaljer af rørflet.
Video
Guide step 1
Step 1.
Læg lampeskærmen på læderpapiret og tegn med blyant for oven og for neden, mens lampeskærmen trilles et lille stykke ad gangen. Tilføj 2 cm ekstra i både top og bund, så læderpapiret kommer til at gå lidt udover lampeskærmen. Husk også at papiret skal kunne nå hele vejen rundt om lampeskærmen, plus at der skal være et par ekstra centimer til lukningen. Læderpapiret kan evt. stryges ved middelvarme for at glatte det ud.
Guide step 2
Step 2.
Klip læderpapiret ud og sæt det omkring lampeskærmen med tøjklemmer for at holde det på plads. Lim læderpapiret sammen, hvor det overlapper sig selv. Hold overlapningen sammen med tøjklemmer, indtil limen er tør.
Guide step 3
Step 3.
Klip 2 stykker rørflet af 30 x 38 cm og 12 x 25 cm. Lim enderne sammen, så det danner to rør med en højde på henholdsvis 30 og 12 cm. Hold rørene samlet med et par tøjklemmer og evt. snor, indtil limen er tør.
Guide step 4
Step 4.
Træk et par strenge ud af begge rør på langs, så hullerne i rørflettet er åbne og kan gribe rundt om lampeskærmen. Gør kun dette i den ene ende.
Guide step 5
Step 5.
Sæt det lille rør på foroven og det store rør på forneden. Fastgør evt. rørflettet ved at binde et lille stykke snor gennem et par huller og lampeskærmen.
Guide step 6
Step 6.
Afslut rørene med en kant af læderpapir, som limes på med hobbylim. Brug tøjklemmer til at holde kanten på plads, indtil limen er tør.
Guide step 7
Step 7.
Vær meget opmærksom på ikke at bruge en pære, der bliver for varm, når lampeskærmen tages i brug.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms