Sådan tegner du med elbrænder

Sådan tegner du med elbrænder

Inspiration: 15079

Fra: 15,50 kr

Til: 2.120,50 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,50 kr

Til: 2.120,50 kr

Artikler af træ opnår et rustikt udtryk, når du tegner med en elbrænder i træets overflade. Hvis du også ønsker at farvelægge emnet, anbefaler vi Plus Color hobbymaling fortyndet med vand, så de brændte streger kan ses.
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Inden du starter med at brænde, kan det være en fordel at tegne det ønskede motiv op med blyant på træets overflade - tegn med let hånd. Hvis blyantsstregen efterfølgende er synlig, kan du altid viske den ud.
Guide step 2
Step 2.
Tegn med elbrænderens spids ved at trykke forsigtigt med glødenålen ned på træets overflade. Afhængig af hvilken elbrænder der anvendes, er der både tynde og tykke glødenåle, som har hver deres udtryk. Når elbrænderen er tændt, bør den altid lægges i den medfølgende holder, når den ikke bruges.
Guide step 3
TIP!
Hvis du ønsker, at træemnet skal have en farve efter brændingen, anbefaler vi at male med Plus Color hobbymaling (fortyndet med vand, så de brændte streger kan ses), som ikke smitter af efter tørring. Hvis du anvender fx vandfarver eller flydende akvarel, bør overfladen efterfølgende lakeres.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms