Portræt som skulptur af ballon med gipsgaze -

Portræt som skulptur af ballon med gipsgaze -

Inspiration: 13878

Fra: 23,00 kr

Til: 1.233,85 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 23,00 kr

Til: 1.233,85 kr

Dette kreative projekt styrker børns livs- og billedklogskab ved at kombinere historie og billedkunst. Ved at lære om Påskeøen og de store statuer af vulkansk tuf erfarer børnene forskelligheder i kunst, kultur og hos mennesker (livs-klog). Børnene skal herefter selv prøve at skabe deres egen statue/skulptur (i mindre målestok) i gipsgaze. Når børn fremstiller ting i gipsgaze, styrkes deres rumlige viden (billed-klog).
Guide step 1
Step 1.
Klip nederste del af en tom mælkekarton. Heri stilles en ballonpind (afkortet efter ønske), monteret med en ballonholder i hver ende.
Guide step 2
Step 2.
Støb nu en fod i mælkekartonen ved at fylde den med støbemasse. Lad tørre 1-2 døgn.
Guide step 3
Step 3.
Blæs ballonen fuld af luft, bind en knude og fastgør den i holderen. Herefter beklædes/modelleres ballonen i 3-4 lag med våd gipsgaze. OBS! Vær omhyggelig med at beklæde ballonpinden, så overgangen bliver jævn, og skulpturen står stabilt.
Guide step 4
Step 4.
Efter tørring ca. 1-2 døgn kan skulpturen evt. males med Art School akrylmaling.
Guide step 5
Livs-klog
Eksistentiel viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at erkende, at livet og tilværelsen er forskellig fra barn til barn.
Guide step 6
Billed-klog
Rumlig viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at opfatte, erkende og udtrykke sig om den rumlige, konkrete verden.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms