9+

Pixel Art med rørperler

Pixel Art med rørperler

Inspiration: 15146
261,00 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

261,00 kr
Dette kreative projekt styrker børns jegklogskab, idet de laver pixel art-selvportrætter med rørperler på perleplade efter forlæg, som forinden er lavet på ternet papir og farvelagt med tusch og farveblyanter
Guide step 1
Step 1.
Lad børnene lave deres selvportræt på ternet papir med inspiration fra Pixel Art trenden. Antal felter/pixel skal passe til antal ”søm” på den perleplade der anvendes senere.
Guide step 2
Step 2.
Tip: Hæld rørperler i bøtter, så børnene kan hente de farver de får brug for undervejs.
Guide step 3
Step 3.
Rørperler sættes på perleplade efter forlægget. Lad børnene vide, at det er OK at freestyle og tilrette i forhold til forlægget. Fortæl/vis også børnene, at bagsiden er flottest, når perlerne er strøget/smeltet. D.v.s. skrift/bogstaver fx skal spejlvendes, hvis den ikke-strøgne side vender opad. Dette er der også læring i.
Guide step 4
Step 4.
Lad børnene selv stryge deres perleplader..( naturligvis – afhængig af alderstrin - under opsyn og med gode råd til temperatur osv. ) Husk at lægge bagepapir mellem perler og strygejern.
Guide step 5
Jeg-klog
Personlig viden. Styrkes ved aktiviteter, hvor børnene skal brug deres selvindsigt, evnen til at handle og tage personlige beslutninger i overensstemmelse med omgivelserne.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms