Elefant af engangshandske med gipsgaze -

Elefant af engangshandske med gipsgaze -

Inspiration: 13879

Fra: 31,95 kr

Til: 2.786,75 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 31,95 kr

Til: 2.786,75 kr

Dette kreative projekt styrker børns billed- og naturklogskab ved, at børnene laver elefanter af engangshandsker beklædt med gipsgaze. Børnene vil i løbet af processen kunne se, hvordan de ved at beklæde en oppustet engangshandske med gipsgaze og herefter male den, kan få det til at ligne en elefant. Når børnene fremstiller ting i gipsgaze styrkes deres rumlige viden (billedklogskab), samtidig med at de oplever, hvilken indvirkning vandet har på gipsgazen (naturklogskab).
Guide step 1
Step 1.
Pust engangshandsken op og bind den til med knude.
Guide step 2
Step 2.
Handsken dækkes i 3-4 lag med gipsgaze, opblødt i vand (4-5 cm brede stykker á 10-15 cm). Ører laves af kraftig pap, der klippes efter ønske (brug evt. den tilhørende skabelon). Beklæd- og montér med gipsgaze på hver side af elefantens hoved. Lad tørre.
Guide step 3
Step 3.
Klip nederste del af en tom mælkekarton og brug den som støbeform til skulpturens fod ved at fylde den med støbemasse. Heri stikkes nu en blomsterpind på ca. 20-30 cm. OBS! Lav evt. et låg af karton med hul i midten, så pinden støbes lige.
Guide step 4
Step 4.
Efter en tørretid på 1-2 døgn prikkes et lille hul i elefanten mellem 'langefinger' og 'ringfinger'.
Guide step 5
Step 5.
Elefanten males efter fri fantasi med Art School akrylmaling. Efter tørring tegnes finere detaljer med Uni Posca tusch.
Guide step 6
Step 6.
Foden og pinden males sort med Art School akrylmaling og tørrer. Herefter monteres elefanten på pinden.
Skabelon
Vedhæftet fil: Hent den her
Guide step 8
Billed-klog
Rumlig viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at opfatte, erkende og udtrykke sig om den rumlige, konkrete verden.
Guide step 9
Natur-klog
Naturalistisk viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at sanse, opdage, gengive, kopiere og forstå naturen. At lære om naturens kræfter og vide, hvordan de påvirker menneskers livsvilkår.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms