Kræmmerhus pyntet med rosetter og mærkater fra nøddeknækker universet

Kræmmerhus pyntet med rosetter og mærkater fra nøddeknækker universet

Inspiration: 15417

Fra: 14,50 kr

Til: 156,30 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,50 kr

Til: 156,30 kr

Lav selv kræmmerhus af designpapir og pynt dem med rosetter, silkepapir og karton mærkater fra nøddeknækker universet. Tre idéer til flotte julekræmmerhus.
Guide step 1
Step 1.
Lim to ark designpapir sammen - bagside mod bagside. Print skabelonen du finder som særskilt PDF her på siden og tegn af efter den. Klip kræmmerhus og hank ud og lim, tape eller klips det sammen.
Guide step 2
Step 2.
Lav nøddeknækker kræmmerhuset ved at klippe to cirkler i pergamentpapir på 3 og 4 cm i diameter. Klip frynser hele vejen rundt i kanten. Lim den store cirkel på kræmmerhuset og derefter den lille. Sæt derefter nøddeknækker mærkaten fast med Dodz klæbepunkter.
Guide step 3
Step 3.
Lav rosetten til ballerina kræmmerhuset ved at klippe et stykke glitterpapir på 6 x 21 cm. Fold det i plissé på ca. 1 cm bredde og bind guldtråd om midten. Buk siderne mod hinanden og fastgør dem med dobbeltklæbende tape, så de danner en rosette. Sæt rosetten fast på kræmmerhuset med Dodz klæbepunkter og sæt derefter ballerina mærkaten på med et klæbepunkt.
Guide step 4
Step 4.
Lav kræmmerhuset med trommen og fanerne ved at klippe to stykker designpapir - en i 3 x 6 cm og en i 2 x 6 cm. Klip en trekant af i bunden af dem begge og lim dem på kræmmerhuset. Lim tromme mærkaten på. Lav frynsekanten af pergamentpapir på 4 x 20 cm. Klip frynser langs begge sider.
Guide step 5
Step 5.
Buk pergamentpapiret på midten og lim det sammen, så frynserne ligger dobbelt. Lim derefter strimlen fast på indersiden af kræmmerhuse
Skabelon
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms