Enhjørning halskæde lavet af krympeplast med motiv -

Enhjørning halskæde lavet af krympeplast med motiv -

Inspiration: 14854

Fra: 23,95 kr

Til: 243,85 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 23,95 kr

Til: 243,85 kr

Enhjørningmotiver er fortrykte på krympeplast og farvelægges med farveblyant, motivet klippes ud og et hul laves til senere montering af halskæde. Motivet krymper til 1/3 størrelse i alm. ovn. Kvast laves af bomuldsnøre og sættes som pynt i halskæden.
Guide step 1
Step 1.
Motivet på krympeplasten farvelægges med farveblyanter, herefter klippes motivet fri, og der laves et hul med en hultang eller hulmaskine. Husk, at hullet også krymper til ca. 1/3 størrelse. Motivet lægges i ovn ved 170 grader og krympes.
Guide step 2
Step 2.
Kvasten laves ved at vikle snor omkring 3 fingre, et stykke snor bindes igennem den ene ende og et andet stykke snor vikles rundt omkring den ene ende for at lave en fin top på kvasten. Til sidst klippes kvasten op i modsat ende - her kan man også justere længden ved at klippe den til. For flere trin-billeder og en nærmere forklaring på hvordan man let laver en kvast, kan du se ide nr. 14931.
Guide step 3
Step 3.
Til sidst monteres kvasten og motivet i hver sin O-ring i en kuglekæde halskæde, der klippes til i ønsket længde. Luk kuglekæden med dens medfølgende lås.
Guide step 4
Variant

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms