Pose syet af viskestykke dekoreret med broderet rensdyr

Pose syet af viskestykke dekoreret med broderet rensdyr

Inspiration: 13146

Fra: 29,25 kr

Til: 126,15 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 29,25 kr

Til: 126,15 kr

Posen er syet af viskestykker i serien, Copenhagen, fra Vivi Gade Design. Den forede pose er dekoreret med et broderet motiv på Aida-stof. Herefter er åbningen stabiliseret med broderiramme og isat bånd til ophæng - også fra Vivi Gade Design.

Guide step 1
1.
Print mønsterarket, der findes som en særskilt pdf-fil til denne ide. Sy motivet efter mønsteret med korstting på Aida-stoffet. OBS! Et korssting laves over 2 x 2 tern.
Guide step 2
2.
Klip Aida-stoffet til i formatet 15 x 16, 5 cm. Lav en frynse hele vejen rundt ved at afrive tråd ca. en terns bredde inde.
Guide step 3
3.
To viskestykker klippes til i formatet 64 cm i bredden og 40 cm højden. OBS! Sømmene klippes af først.
Guide step 4
4.
Aida-stoffet med det færdige broderi ries fast på midten af fronten af det ensfarvede viskestykke - ca. 7-8 cm fra bunden.
Guide step 5
5.
De to viskestykker syes sammen ret mod ret på den længste led. Bred det sammensyede stykke ud, så formatet hedder ca. 80 x 64 cm. Fold stykket, ret mod ret, til formatet ca. 32 x 80 og sy det sammen til et langt rør.
Guide step 6
6.
Læg røret ud, så sømmen på langs ligger i midten og sy bunden sammen i det ensfarvede stof. Hjørner laves ved at sy på skrå i hver side. Klip det overskydende stof af. I det mønstrede stof gøres samme - men lad et hul stå åben i bunden, så posen kan retvendes.
Guide step 7
7.
Den forede pose afsluttes med en pyntesøm hele vejen rundt langs posens åbning - og så tæt på som muligt.
Guide step 8
8.
Den færdigsyede pose monteres på broderiramme, der placeres ca. 5 cm nede fra posens åbning. Spænd rammen fast og kræng stofkraven ud over broderirammen.
Guide step 9
9.
Til ophæng klippes et stykke bånd fra Vivi Gade Design, Copenhagen. Det bindes løst om broderirammen med dobbeltknude. Afslut med sløjfe!
Mønsterark
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms