Indbydelse og bordkort i sort med hvide papirblonder -

Indbydelse og bordkort i sort med hvide papirblonder -

Inspiration: 14488

Fra: 15,25 kr

Til: 184,05 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,25 kr

Til: 184,05 kr

Den viste indbydelse er et dobbelt brevkort i sort, der er monteret med en frise af hvidt strukturpapir med print, der i den ene ende er udstanset som en blondebort. Borten er delt på midten af en frise i sort designpapir med lak. Pynt er et selvklæbende hjerte af bittesmå rhinsten. Bordkort er lavet i samme udtryk.
Guide step 1
Step 1.
På Fiskars 'Interchangeable Border Punch' udstanses en bort i hvidt strukturpapir. Skær til efter kuvertens bredde og fastgør borten med dobbeltklæbende tape.
Guide step 2
Step 2.
Print teksten på strukturpapir. (OBS! Beregn plads i midten til frise af designpapir og nederst til udstansning af bort - begge steder 1,5 cm). Lav en bort og skær til efter kortets bredde.
Guide step 3
Step 3.
I sort designpapir med lak skæres en 1,5 cm smal frise i samme bredde som kortet. Saml alle dele med dobbeltklæbende tape og pynt med et selvklæbende hjerte af små rhinsten.
Guide step 4
Step 4.
Print navn på strukturpapir, skær til og fastgør det på bordkortet foruden en udstanset bort - også af strukturpapir. Brug dobbeltklæbende tape. Pynt med et selvklæbende hjerte af små rhinsten.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms