Bordpynt, bordkort og invitation med pynt af rosetter og hampsnøre -

Bordpynt, bordkort og invitation med pynt af rosetter og hampsnøre -

Inspiration: 13413

Fra: 15,25 kr

Til: 697,45 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,25 kr

Til: 697,45 kr

Indbydelsen er et dobbelt kvistkort med Pearl karton og designpapir til roset fra Vivi Gade. Herpå træstickers og snøret naturhamp i huller, lavet med Screw Punch. Menukort er lavet af karton, pyntet som indbydelsen, mens bordkortet er en roset.

Guide step 1
1.
Indbydelse: Skær et stykke Pearl karton på 9 x 15 cm og fastgør det på forsiden af kvistkortet. Brug dobbeltklæbende tape.
Guide step 2
2.
Papirstrimlerne klippes til, så de passer til kortets længde. OBS! Gem resterne til brug på bordkort. Fastgør papirstrimlerne med dobbeltklæbende tape og undgå tape lige under strimlernes blondemønster.
Guide step 3
3.
Brug en Screw Punch og lav huller gennem alle lag i papirstrimlernes eksisterende huller. OBS! Spring 5. hul over fra oven.
Guide step 4
4.
Klip ca. 90 cm naturhamp, der er afstivet i hver ende med en klat lim og tørret. Naturhampen snøres i hullerne som vist på billedet.
Guide step 5
5.
Den klæbende 3D-pude bag på træhjertet fjernes forsigtigt og deles midt over med en saks. Sæt de to stykker fast på hjertet igen. Et stykke i hver side - for at undgå den fastsnørede hampsnor.
Guide step 6
6.
Menukort: Color Bar karton skæres til et stykke på 9 x 23 cm, Pearl karton på 8,3 x 10,5 cm, print med menu på 7 x 7,5 cm. Mål det største stykke på midten og fastgør de andre dele med det mindste stykke (teksten) øverst. Brug dobbeltklæbende tape.
Guide step 7
7.
Brug et falseben til markering af midten på det største stykke karton. Lav et ombuk.
Guide step 8
8.
Papirstrimlen klippes til, så den passer i kortets bredde. Skær de mindste huller fra og fastgør strimlen med dobbeltklæbende tape.
Guide step 9
9.
Bordkort: Papirstrimlen samles til en roset som vist på emballagen. På den runde oblat skrives gæstens navn, inden den fastgøres på rosetten.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms