Stjernepude

Stjernepude

Inspiration: 50194

Fra: 29,95 kr

Til: 183,35 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 29,95 kr

Til: 183,35 kr

Sy en stjernepude i 100% recycled hør. Puden kan pynte på børneværelset, i lænestolen eller kan tages med på tur i det fri. Til puden skal der bruges 50 cm stof.
Vis alle
...
Denne ide kommer fra:
Syning Puder, hynder og skum Sy
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Tegn en skabelon ud fra målene på denne figur. Figuren findes også som en særskilt PDF-fil her på siden. Lav skabelonen fem gange og saml disse til en stjerneform. Vær opmærksom på at figuren kun er en illustration og ikke kan bruges 1:1.
Guide step 2
Step 2.
Klip to stjerner ud og placer dem ret mod ret. Sy hele vejen rundt i kanten med 0,8 cm sømrum. Lad en åbning på den ene spids være fri til at vende gennem. Klip spidserne af hjørnerne, og klip små hak i alle fordybningerne. Vend puden gennem åbningen.
Guide step 3
Step 3.
Damp sømrummet fladt hele vejen rundt. Stik med 0,4 cm hele vejen rundt i kanten. Lad stadig åbningen være fri til at fylde med vat. Fyld puden med vat.
Guide step 4
Step 4.
Sæt nåle langs åbningen og luk hullet ved at fortsætte din topstikning med 0,4 cm.
Guide step 5
Step 5.
Brug eventuelt din lynlåstrykfod til dette step, da det kan være svært at komme til for pudens fyld.
Guide step 6
Step 6.
Lav to knapper af samme stof som puden ved at følge vejledningen på overtræksknapperne. Med en dukkenål syes igennem puden et par gange med en dobbelt extra stærk sytråd. Hæft så fordybningerne sidder til. Herefter sættes en knap på i hver side. Sno et par gange om knappens hals og bind en råbåndsknude på de to trådender. Skjul tråden under knappen.
Skabelon
Vedhæftet fil: Hent den her
Vejledning
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms