Poser i læderpapir med frynser af raffia papirgarn

Poser i læderpapir med frynser af raffia papirgarn

Inspiration: 15859

Fra: 30,95 kr

Til: 366,75 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 30,95 kr

Til: 366,75 kr

Dekorer opbevaringsposer i læderpapir med detaljer af raffia papirgarn. Lav fx frynser og broderi med papirgarnet som pynt.
Guide step 1
Step 1.
Fold kanten om på posen og gør den flad. Læg et skæreunderlag ind i posen. Print og klip skabelonen ud, der findes som en pdf her på siden. Tape skabelonen fast på den ønskede placering. Lav huller med en screw punch. Brug den største spids til det store hul i midten og den mellemste spids til hullerne udenom.
Guide step 2
Step 2.
Lav huller til frynserne langs posens kant. Udstans hullerne 7 mm fra kanten med 2 cm mellemrum med screw punchens mellemste spids. Ønskes flere lag frynser, udstanses endnu et sæt huller lidt længere nede i de første hullers mellemrum som vist på næste billede.
Guide step 3
Step 3.
Klip 2 stykker raffia papirgarn på ca. 25 cm til hver frynse. Sy dem gennem hullerne med en nål, stik enderne op gennem løkken og stram til. Buk kanten af posen ned, når der er frynser i alle huller.
Guide step 4
Step 4.
Broder blomster med raffia papirgarn i hullerne, der blev lavet med skabelonen. Bind knude på enderne på bagsiden for at hæfte.
Skabelon
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms