Sjove julevæsener -

Sjove julevæsener -

Inspiration: 11119

Fra: 19,95 kr

Til: 846,95 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 19,95 kr

Til: 846,95 kr

Gris lavet over vatkugle. Alle dele udover kroppen er lavet i Silk Clay og trykket fast på vatkuglen. Efter tørring er grisen malet. Øjne sat på til sidst.

Video
Guide step 1
1
Tril en rund tryne, og tryk den fast på vatkuglen. Form ører, sæt fast. Rul en hale og tryk fast. Tril to kugler som klippes op til grisetæer. Silk Clay hæfter på alle sugende overflader. Lad tørre.
Guide step 2
2
Mal den tørre gris med Plus Color hobbymaling.
Guide step 3
3
Øjne: Tril to kugler af den hvide Silk Clay, tryk dem flade og tryk små sorte kugler Silk Clay i.
Guide step 4
Julefigurer i kugler og kegler
To forskellige størrelser kegler er malet med Plus Color. Den store brugt som kræmmerhus, den anden som hue. Hænder er formet af Silk Clay og pynt er malet træmosaik. Vatkuglehoved er malet med Plus Color og tilføjet krølhår under huen. Jutegarn er brugt som ophæng. Alt er limet med limpistol.
Guide step 5
Step 5.
Nissepigerne er lavet af en vatkugle malet med Plus Color. Krølhår og en en malet papkegle, samt fod af malet træmosaik er limet på med limpistol. Ansigt er tegnet op med tusch.
Guide step 6
Step 6.
Elmo er en spøjs elg. Han har et gevir af karton, Silk Clay som øjne, og hans mule er en vatkugle, som har fået maling i to farver. Det hele er monteret på en papkegle, som har fået en gang brun maling. Ophænget er rød- og hvidstribet Jutegarn.
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms