Sådan maler du relief på porcelæn

Sådan maler du relief på porcelæn

Inspiration: 15081

Fra: 14,50 kr

Til: 202,45 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,50 kr

Til: 202,45 kr

Ønsker du en overflade med 3D-effekt på porcelæn, kan du nemt lave mønstre med relieffarven Strukturdesigner og derefter male glasmaling ovenpå. Den type, du ser her, skal hærdes i ovn og tåler herefter maskinopvask.
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Tør porcelænsemnet af, så det er fedtfri, rent og tørt. Tegn direkte med Strukturdesignerens tubespids på porcelænet, og lad tørre helt.
Guide step 2
Step 2.
Hvis der ønskes helt lige kanter med porcelænsfarven, monteres malertape til afgrænsning. Glat malertapen godt med fingrene, så det slutter helt til på porcelænet
Guide step 3
Step 3.
Mal med maling til glas og porcelæn af mærket Kreul. Brug en god, stabil og blød pensel. Fjern malertapen, inden farven tørrer, og lad tørre ca. 4 timer. Fjern evt. løbekanter med en negl.
Guide step 4
Step 4.
Varmehærdning: Sæt det dekorerede emne i en kold ovn. Indstil ovnen på 160 °C (almindelig ovn), og varm i 90 minutter. Lad emnet køle langsomt af inde i ovnen i ca. 45 minutter.
Guide step 5
Step 5.
De tre varianter af porcelænsmalingen (mat dækkende, blank dækkende og blank transparent) fra Kreul tåler maskinopvask efter varmehærdning.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms