Sådan maler du med flydende akvarel på papir

Sådan maler du med flydende akvarel på papir

Inspiration: 13860

Fra: 34,95 kr

Til: 1.709,70 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Tilgængelighed: På lager

Fra: 34,95 kr

Til: 1.709,70 kr

Aqua Pigment er flydende og kan anvendes bredt. Fx på både tuschtegnede og blyantegnede motiver. Her demonstreres forskellige teknikker til farvelægning på traditionelt akvarelpapir og imiteret japanpapir.

Sådan gør du
Guide step 1
1.
Kort om akvarelmalingen, den flydende Agua Pigment: Malingen kan bruges på flere papirtyper, også almindeligt. Det er udfordrende, men malingen kan blandes indbyrdes.
Guide step 2
2.
På papiret (her akvarelpapir) tegnes et motiv med en sort, permanent tusch. Alternativt kan også en oliepastel anvendes. Den har den fordel, at den hindrer akvarelfarverne i at sprede sig til uønskede partier på papiret.
Guide step 3
3.
Vigtigt: Spænd akvarelpapiret ud på et fast underlag ved hjælp af malertape langs alle sider. Dette forhindrer papiret i at bue op under arbejdet med de våde farver. - Også japanpapiret spændes op. Dog på sugende papir med plast nederst.
Guide step 4
4.
Teknikken, vådt på vådt, der får farverne til at spredes i papirets fibre: Fugt papiret - her med blyanttegnet motiv - ved hjælp af en svamp og mal.
Guide step 5
5.
Teknikken, vådt på tørt, til maling af afgrænsede områder ved fx et tuschtegnet motiv: Mæt en våd pensel i den flydende maling og mal.
Guide step 6
6.
På det tynde og transparente japanpapir 'vandrer' den flydende akvarelfarve i særlig grad. Derfor kan det være en god ide at tuschtegne motivet efter farvelægning og tørring, frem for før. Begge dele er muligt og giver hver sit udtryk.
Guide step 7
7.
Teknikken, afmasking af områder på papiret, hvor der ikke ønskes farver: Hertil bruges fx malertape i mindre stykker, der fjernes igen efter malerprocessen.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms