Sådan maler du med akvarelkridt på papir

Sådan maler du med akvarelkridt på papir

Inspiration: 13858

Fra: 36,95 kr

Til: 638,80 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 36,95 kr

Til: 638,80 kr

En akvarel laves af vandfarver. En teknik, hvor farverne fortyndes med vand, så de bliver transparente på det hvide papir. Her demonstreret med akvarelkridt, hvor farven påføres tør og bagefter males over med pensel og vand.

Sådan gør du
Guide step 1
1.
På akvarelpapir tegnes et motiv op med en blyant. Helst i hårdhed HB, da den giver en fin streg uden afsmitning. Alternativt kan vandfaste farvekridt også bruges. Fx Neocolor I.
Guide step 2
2.
Vigtigt, hvis akvarelpapiret ikke er fra en blok med limede kanter: Med malertape fæstnes papiret på arbejdsbordet, så det ikke buer op ved bemaling.Tip! Beskyt underlaget ved at lægge en plastlomme imellem.
Guide step 3
3.
Ved opstregning med blyant: Mal med akvarelkridt. Her NeocolorII. Dyp penslen i vand og mal på kridtfarverne, til de flyder sammen.
Guide step 4
4.
Ved opstregning med alm. farvekridt (vandfaste). Fx. Neocolor I: Mal med akvarelkridt. Her NeocolorII. Dyp penslen i vand og mal på kridtfarverne, til de flyder sammen.
Guide step 5
5.
Tip! Benyt evt. akvarelkridt som blokfarver. Det gøres ved at male hver farve over på en plastlomme, fungerende som palet. Dyp herefter penslen i vand, hent akvarelfarven fra plastlommmen og mal på akvarelpapiret.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms